Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

VIDEO: Bļugers ar pirmo metienu gūst iespaidīgus debijas vārtus NHL

Latvijas hokejists Teodors Bļugers (24), gluži kā iepriekš šosezon cits mūsu NHL debitants Rūdolfs Balcers, jau otrajā spēlē atzīmējies ar pirmo vārtu guvumu pasaules spēcīgākajā līgā. Viņa vārtu guvums palīdzēja Pitsburgas Penguins savā laukumā ar 5:3 pārspēt Otavas Senators, kuri gan šobrīd Balceru nosūtījuši uz fārmklubu AHL.

Turklāt Bļugers vārtus spēles 4. minūtē guva ar savu pirmo metienu NHL - to iepriekš atkārtojuši gan Balcers, gan Zemgus Girgensons. Ripa pie Teodora nonāca iemetiena aplī, uzbrucējam ar neapturamu šāvienu to raidot virs Senators vārtsarga Andersa Nilsona pleca.

Latvietis tobrīd panāca 1:0 laukuma saimniekiem, un arī spēles turpinājumā dominēja Penguins, līdz 3. perioda ievadam panākot jau 4:1 savā labā. Tiesa, tad nepilnas pusotras minūtes laikā Otava atguva divas ripas, tomēr ar to izrādījās par maz, Džeikam Gencelam iemetot savu otro ripu šovakar un 26. sezonā. Vēl divus vārtus uzvarētājiem guva Braiens Rasts.

Bļugers savā otrajā NHL spēlē uz ledus pavadīja 10 minūtes un 42 sekundes, kas ir krietni vairāk kā debijas mačā. Šajā laikā viņš atzīmējās ar realizētu vienīgo metienu, pieciem spēka paņēmieniem un lietderības koeficientu +1.

Bļugers kļuvis par 16. Latvijas hokejistu, kurš guvis vārtus NHL regulārā čempionāta spēlēs. 

Citā spēlē Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres komanda savā laukumā ar 3:7 piekāpās Čikāgas Blackhawks, lai gan vēl spēles 48. minūtē zaudēja vien ar 3:4. Uzvarētājiem četrus punktus (2+2) iekrāja Patriks Keins. Girgensons uz ledus pavadītajās nepilnās desmit minūtēs izcēlās ar vienu bloķētu metienu un neitrālu lietderību. Šosezon 44 spēlēs Zemgum 11 (3+8) punkti un -2 lietderība.

Austrumu konferences kopvērtējumā Penguins ar 62 punktiem 51 mačā ir ceturtie, savukārt Sabres ar tikpat spēlēs iekrātiem 56 punktiem ir desmitie. Tikmēr Senators komanda iekrājusi 43 punktus 51 spēlē un ir pēdējā, 16. vietā konferencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi