Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

VIDEO: Bļugers gūst piektos vārtus sezonā un palīdz Penguins izcīnīt uzvaru

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Teodors Bļugers piektdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē guva savus piektos vārtus šajā sezonā, kamēr Bufalo Sabres ar Zemgu Girgensonu sastāvā piedzīvoja "sauso" zaudējumu.

Pitsburgas Penguins viesos ar rezultātu 5:2 (3:1, 2:0, 0:1) uzvarēja Nešvilas Predators, izcīnot jau astoto panākumu pēdējās desmit spēlēs.

Bļugers laukumā pavadīja 18 minūtes un 45 sekundes, no kurām trīs minūtes nospēlētas mazākumā, bet vēl 20 sekundes vairākumā. Uzbrucējs guva savas komandas trešos jeb uzvaras vārtus. 

Tāpat viņš divas reizes meta pa pretinieku vārtiem, vienreiz zaudēja ripu un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2. Bļugers pēdējās piecās spēlēs atzīmējies ar trim rezultativitātes punktiem (2+1).

Uzvarētājiem vārtus un rezultatīvu piespēli iekrāja Jūso Rīkola, bet Predators komandā vārtus iemeta Kreigs Smits un Viktors Arvidsons.

Viesiem vadībā izdevās izvirzīties jau spēles trešajā minūtē, bet jau nepilnas trīs minūtes vēlāk Smits panāca 1:1. 15.minūtes sākumā Alekss Galčeņjaks vārtu priekšā bija pirmais pie vārtsarga atsistās ripas, bet 34 sekundes vēlāk, Bļugers līdzīgā manierē guva jau trešo Penguins vārtus.

Otrajā periodā pēc Braiena Rasta un Rīkolas metieniem pārsvars pieauga līdz 5:1, bet Arvidsons desmit minūtes līdz mača beigām vienus vārtus atguva, spēlei noslēdzoties ar rezultātu 5:2.

Citā spēlē Sabres mājās ar 0:3 (0:1, 0:1, 0:1) zaudēja Bostonas Bruins.

Girgensons laukumā pavadīja 15 minūtes un 49 sekundes, teju trīs minūtes nospēlējot mazākumā. Uzbrucējs arī pielietoja vienu spēka paņēmienu un spēli noslēdz ar neitrālu lietderību.

Bostonas komandā divus vārtus guva Patriss Beržerons, bet tikpat rezultatīvas piespēles Deivids Pastrņāks. Savukārt Breds Maršāns iekrāja vēl par vienu piespēli vairāk nekā Pastrņāks.

Jaroslavs Halāks Bruins vārtos tika galā ar visiem 26 pretinieku metieniem.

Tikmēr Elvis Merzļikins aizvien bija Kolumbusas Blue Jackets komandas rezervē, tai viesos ar 1:2 (0:0, 1:0, 0:1, 0:1) papildlaikā piedzīvojot neveiksmi pret Vašingtonas Capitals.

Vienīgos Kolumbusas vienības vārtus guva Jākobs Lilja. Vašingtonas vienībā Karls Hagelins trešā perioda septītajā minūtē panāca neizšķirtu, bet Tīdžejs Ošī papildlaikā izrāva uzvaru.

Merzļikina konkurents Jonas Korpisalo tvēra 34 no 36 pretinieku metieniem, kopumā atvairot 94,4% raidījumu.

Sestdien Penguins aizvadīs vēl vienu spēli pret Predators.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi