Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

VIDEO, FOTO: Jāgrs kļūst par ceturto visu laiku labāko NHL vārtu guvēju

Uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda svētdien piedzīvoja zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē, kurā slavenais čehs Jaromīrs Jāgrs kļuva par ceturto visu laiku labāko sacensību vārtu guvēju.

Aizvadītajā duelī Canucks ar rezultātu 4:5 (2:2, 2:2, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Jāgra pārstāvētajai Floridas Panthers komandai.

Jāgrs, spēlējot vairākumā, izcēlās 11,5 sekundes pirms pirmās trešdaļas beigām, kad panāca izlīdzinājumu 2:2.

Slavenais čehs savā NHL karjerā aizvadījis 1581 regulārās sezonas spēli, izceļoties ar 732 vārtiem un 1094 rezultatīvām piespēlēm. Jāgrs tagad visu laiku labāko snaiperu sarakstā apsteidzis kanādieti Marselu Dionu. Trešais ar 741 precīzu metienu ir Brets Halls, bet pirmo pozīciju ar 894 vārtiem ieņem slavenais Veins Greckis.

Tāpat Jāgrs jau ilgstoši ir ceturtais līgas visu laiku rezultatīvāko spēlētāju sarakstā, par 24 punktiem atpaliekot no pozīciju augstāk esošā Gordija Hova.

Tikmēr uzvaru nesošo pēcspēles metienu šajā mačā realizēja Aleksandrs Barkovs.

Ķēniņš joprojām ir ar Canucks komandu, kas aizvadīja priekšpēdējo dueli sešu spēļu izbraukuma sērijā, tomēr šai cīņai viņš nebija pieteikts. Nākamajā mačā tā spēkosies ar vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvēto pagājušās sezonas līgas finālisti Tampabejas Lightning.

Tikmēr NHL spēlei svētdien tika pieteikts Gudļevskis, tomēr Lightning ar 5:2 (2:1, 1:1, 2:0) pieveica Otavas Senators spēlētājus.

Šajā cīņā divus vārtus iemeta Stīvens Stemkoss, bet Lightning tika pie trešā panākuma pēdējās četrās spēlēs. Zīmīgi, ka dueļa beigās Lightning divreiz iemeta ripu tukšos vārtos.

Lightning vārtos Bens Bišops atvairīja 23 pretinieku raidījumus. Bišops stājies vārtos deviņos no pēdējiem desmit mačiem.

Līdz ar to Gudļevskis šoreiz palika Lightning rezervē.

NHL Atlantijas divīzijas kopvērtējumā "Lightning" komanda ar 37 punktiem 34 spēlēs atrodama sestajā vietā, bet latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres vienība ar 32 punktiem 34 mačos ir septītajā vietā. Tikmēr Austrumu konferencē komandas ieņem attiecīgi devīto un 13.pozīciju.

Savukārt Canucks komanda ar 33 punktiem 35 spēlēs ir ceturtie Klusā okeāna divīzijā, bet Rietumu konferencē atrodas vien devītajā pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi