Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

VIDEO: Girgensonam un Sabres neizdodas sezonu sākt ar trim uzvarām

Divu Latvijas hokejistu pārstāvēto klubu duelī pirmdien NHL regulārajā turnīrā pie pirmās uzvaras tika Kolumbusas Blue Jackets, kas ar vārtsargu Elvi Merzļikinu uz rezervistu soliņa ar 4:3 (2:0, 0:2, 1:1, 1:0) pagarinājumā savā laukumā pārspēja Zemgu Girgensonu un Bufalo Sabres.

Pirmā perioda pēdējās divās minūtēs Olivers Bjorkstrands un Kems Atkinsons ātri panāca 2:0 mājinieku labā, tomēr līdz spēles vidum Markuss Johansons un Džefs Skiners rezultātu viesiem izlīdzināja. Trešā perioda ievadā Kolumbusu vēleiz vadībā izvirzīja Niks Folīno, tomēr Bufalo paspēja izglābt vismaz punktu, kad 59. minūtē Viktos Olofsons realizēja skaitlisko vairākumu.

Pagarinājumā gan sekmīgāki bija mājinieki - Aleksandrs Teksjē lieliski izmantoja teicamu piespēli no laukuma stūra, viegli izrēķinoties ar Sabres vārtsargu Līnusu Ulmarku.

Girgensons uz ledus pavadīja nepilnas 14 minūtes, no tām tieši divas skaitliskajā mazākumā. Viņa rēķinā viens spēka paņēmiens un neitrāls lietderības rādītājs. Latvieša kontā šosezon trīs mačos viena rezultatīva piespēle un +1 lietderība.

Tikmēr neveiksmīgu debijas spēli aizvadījušais Elvis Merzļikins šoreiz palika uz rezervistu soliņa, bet viņa konkurents Jūnass Korpisalo tika galā ar 15 no 18 viesu metieniem.

Sabres sezonu sākuši ar trīs mačos iekrātiem pieciem punktiem, kas ir dalīts otrs labākais rādītājs ne vien Austrumu konferencē, bet arī visā līgā. Tikmēr Kolumbusai šī bija ne tikai pirmā uzvara, bet arī pirmie punkti šosezon.

Vēl vienā spēlē pašreizējie Stenlija kausa īpašnieki Sentluisas Blues viesos ar 3:2 pārspēja Toronto Maple Leafs. Izšķirošie izrādījās aizsarga Aleksa Pietrandželo trešā perioda vidū gūtie vārti - uzvaras vērtē esošā ripa bija arī viņa 400. punkts karjerā. Čempioni sezonu arīdzan sākuši ar divām uzvarām un pieciem punktiem trīs mačos, kas ir starp labākajiem rādītājiem līgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi