Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

VIDEO: Girgensons gūst divus vārtus Sabres zaudējumā

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons trešdien sesto reizi Nacionālās hokeja līgas (NHL) karjerā vienā spēlē guva divus vārtus, viņa pārstāvētajai Bufalo Sabres komandai piedzīvojot zaudējumu.

"Sabres" mājās ar rezultātu 2:3 (1:0, 1:2, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā atzina Vinipegas "Jets" pārākumu.

Girgensons spēles 15.minūtēs panāca 1:0 pēc tam, kad uztvēra pretinieka bloķēto ripu un ar atkārtotu mēģinājumu no zonas vidus raidīja to mērķī. Otrā perioda piektajā minūtē Pjērs Liks Dibuā izmānīja "Sabres" vārtsargu Kreigu Andersonu un Bleiks Vīlers izlīdzināja rezultātu.

Četras minūtes vēlāk Girgensons pēc cīņas vārtu priekšā atjaunoja "Sabres" komandai vadību, bet 21 sekundi pirms perioda beigām Meisons Epltons pretuzbrukumā panāca 2:2.

Pamatlaikā un pēc tam papildlaikā vārti vairāk netika gūti un mačs noslēdzās ar pēcspēles metienu sēriju, kurā ar 3:2 uzvarēja "Jets". Uzvaras "bullīti" iemeta Vīlers, kurš tika atzīts par spēles pirmo zvaigzni, bet otrās zvaigznes godu izpelnījās Girgensons.

Latviešu uzbrucējs šajā mačā uz ledus pavadīja 13 minūtes un 22 sekundes, no tām pusminūti mazākumā. Viņš četrreiz meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, bloķēja vienu metienu un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Girgensons šosezon 42 spēlēs guvis desmit vārtus, atdevis sešas rezultatīvas piespēles un ieguvis negatīvu lietderības koeficientu -4. Divus vārtus vienā mačā viņš nebija guvis kopš 2019.gada novembra.

"Sabres" ar 59 punktiem 68 spēlēs ieņem 12.vietu Austrumu konferencē, kamēr "Jets" ar 76 punktiem 68 cīņās ir desmitā Rietumos. 

Bufalo vienība, kas septiņās spēlēs pēc kārtas guvusi punktus, mājas spēļu sērijas turpinājumā piektdien tiksies ar Nešvilas "Predators".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi