Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

VIDEO: Kaprizovs papildlaikā nokārto Wild uzvaru; Makdeividam NHL sezonas pirmais hat-trick

Nacionālās hokeja līgas (NHL) debitants Kirils Kaprizovs ceturtdien ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm palīdzēja Minesotas Wild izcīnīt uzvaru papildlaikā.

"Wild" viesos ar 4:3 (1:1, 0:2, 2:0, 1:0) papildlaikā uzvarēja Losandželosas "Kings".

Par spēles galveno varoni kļuva debitants Kaprizovs. Uzbrucējs pirmā perioda 17.minūtē rezultatīvi piespēlēja Jonasam Brodīnam, bet trešās trešdaļas ievadā palīdzēja izcelties Viktoram Raskam. Starmešu gaismas virs hokejista galvas spilgtāk sāka spīdēt papildlaika ceturtajā minūtē, kad viņš laukuma centrā pārtvēra piespēli, bet jau brīdi vēlāk "izrēķinājās" ar Džonatanu Kviku.

 

Kaprizovs bija savas komandas rezultatīvākais spēlētājs un maču noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +3. Viņš arī bija vienīgais "Wild" hokejists, kuram šajā mačā izdevās gūt vismaz divus rezultativitātes punktus. "Kings" komandā Džefam Kārteram vārti un piespēle, kamēr divas rezultatīvas piespēles nopelnīja Anže Kopitars.

Citviet Edmontonas "Oilers" mājās ar 5:2 (2:0, 2:2, 1:0) uzvarēja Vankūveras "Canucks". 

Ar "hat-trick" izcēlās "Oilers" kapteinis Konors Makdeivids, viņa partnerim Leonam Draizaitlam četras rezultatīvas piespēles, kamēr Raiens Ņūdžents-Hopkinss pievienoja divus vārtus. "Canucks" rindās "golu" iemeta Neids Šmidts un Tailers Mote.

 

Identisks rezultāts bija arī Vegasas "Golden Knights" mājas spēlē pret Anaheimas "Ducks" - 5:2 (2:2, 0:0, 3:0). "Golden Knights" uzvaru ar vārtiem un rezultatīvu piespēli kaldināja vienības pirmais kapteinis Marks Stouns, taču "Ducks" komandā divi vārti Maksam Komtoisam.

Tikmēr Vinipegas "Jets" mājās ar 4:3 (1:3, 2:0, 0:0, 1:0) papildlaikā uzvarēja Kalgarī "Flames".

Soms Patriks Laine "Jets" komandā atzīmējās ar diviem vārtiem un piespēli, bet diametrāli pretēja statistika Kailam Konoram. 1+1 "Flames" komandā nopelnīja Elīass Lindholms.

Uzvaru papildlaika otrajā minūtē izrāva Laine.

Jakobs Markstroms "Flames" komandā debitēja ar 30 no 34 atvairītiem metieniem, tverot 88,2% raidījumu. Otrā laukuma pusē Konors Hellebaiks atvairīja 23 no 26 metieniem, tiekot galā ar 88,5% raidījumu.

Bufalo "Sabres", kurai traumas dēļ šosezon palīdzēt nevarēs Zemgus Girgensons, mājās ar 4:6 (1:2, 1:2, 2:2) piekāpās Vašingtonas "Capitals".

Tīdžejs Ošī "Capitals" pirmajā spēlē iekrāja 1+2, Aleksandram Ovečkinam divas rezultatīvas piespēles, kamēr Niklass Bekstrēms guva vārtus un reizi rezultatīvi piespēlēja. Slovāku "milzis" Zdeno Hāra debiju "Capitals" rindās noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2.

"Sabres" komandā 1+1 nopelnīja Viktors Olofsons, Džeiks Makkeibs un vienības debitants Teilors Hols, kamēr kapteinis Džeks Aikels atzīmējās ar divām piespēlēm.

Krietni neveiksmīgāk savā laukumā klājās Detroitas "Red Wings", kas ar 0:3 (0:1, 0:0, 0:2) piekāpās Karolīnas "Hurricanes". Vārtus uzvarētāju labā guva Nino Nīdereiters, Raiens Dzingels un Andrejs Švečņikovs.

Petrs Mrazeks pret savu bijušo komandu "Red Wings" aizvadīja "sauso" maču, noķerot visus 14 pretinieku izdarītos metienus.

Citā spēlē Ņūdžersijas "Devils" mājās ar 2:3 (0:1, 0:0, 2:1, 0:0, 0:1) "bullīšos" atzina Bostonas "Bruins" pārspēku.

Breds Maršāns "Bruins" komandas labā guva vārtus un reizi rezultatīvi piespēlēja, ka arī realizēja uzvaru nesošo "bullīti". Tikmēr Džeks Hjūzs "Devils" komandā ar divām rezultatīvām piespēlēm bija punktiem bagātākais hokejists.

Visbeidzot divu Ņujorkas komandu duelī "Rangers" savā laukumā ar 0:4 (0:3, 0:1, 0:0) piekāpās "Islanders".

Anderss Lī "Islanders" rindās guva divus vārtus, bet tikpat rezultatīvas piespēles Nikam Ledijam. Semjons Varlamovs atvairīja visus 24 metienus, bet Igors Šestjorkins otrā laukuma pusē noķēra 29 no 33 mestajām ripām, tverot 87,9% raidījumu.

Jau ziņots, ka Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins NHL vienības Kolumbusas "Blue Jackets" šīs sezonas pirmo spēli noraudzījās no rezervistu soliņa, viņa pārstāvētajai komandai piedzīvojot neveiksmi.

"Blue Jackets" viesos ar 1:3 (1:0, 0:1, 0:2) piekāpās Nešvilas "Predators".

Savukārt Sanhosē "Sharks", kas nesen savā rīcībā atguva Rūdolfu Balceru, bez latvieša ierindā viesos ar 4:3 (2:0, 0:1, 1:2, 0:0, 2:1) "bullīšos" uzvarēja Arizonas "Coyotes".

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi