Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

VIDEO: Kučerovam jau 108 rezultativitātes punkti, NHL līdere Lightning atkal uzvar

Gūstot četrus vārtus pēc kārtas, kopvērtējuma līdere Tampabejas Lightning otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar rezultātu 5:2 (1:1, 2:0, 2:1) apspēlēja Vinipegas Jets.

Vēl pēc pirmās trešdaļas rezultāts šajā spēlē bija neizšķirts 1:1, tomēr turpinājumā "Lightning" hokejisti guva četrus vārtus pēc kārtas, kas arī ļāva nodrošināt uzvaru.

Ar divām rezultatīvām piespēlēm šajā mačā izcēlās Ņikita Kučerovs, kas tādējādi viņam ļāvis atkārtot "Lightning" kluba rezultativitātes rekordu, ko viņš, visticamāk, tuvākajā laikā arī pārspēs. Šī brīža NHL rezultatīvākais spēlētājs 67 spēlēs izcēlies jau ar 31 vārtiem un 77 rezultatīvām piespēlēm, kopumā iekrājot 108 punktus. Tādējādi krievs panācis Vensāna Lekavaljē rekordu, jo viņš 2006./07.gada sezonā izcēlās ar 56 vārtiem un 52 piespēlēm.

"Šāds rekords ir patīkams. Vienkārši katru dienu cenšos uzlabot savu spēli," gandarīts bija Kučerovs.

Vēl otrdien "Lightning" vārtsargs Andrejs Vasiļevskis atvairīja 30 metienos, tiekot pie savas desmitās uzvaras pēc kārtas.

"Lightning" komanda pašlaik uzvarējusi jau 12 no pēdējām 13 spēlēm.

Citviet pie punktiem jau 17.spēlē pēc kārtas tikusi Bostonas "Bruins" komanda, kas otrdien savā laukumā ar rezultātu 4:3 (0:1, 2:1, 1:1, 1:0) pagarinājumā uzvarēja Karolīnas "Hurricanes".

Uzvaru mājiniekiem pagarinājuma otrajā minūtē nodrošināja čehs Davids Krejči, bet vārtsargs Jaroslavs Halāks tika galā ar 34 metieniem.

"Bruins" kontā pašlaik ir arī četras uzvaras pēc kārtas, turklāt savā laukumā tai ir jau astoņu panākumu sērija. Pēdējo reizi pamatlaikā Bostonas komanda cieta zaudējumu 19.janvārī.

Tikmēr pie savas 314.uzvaras tika vārtsargs Korijs Praiss, kura pārstāvētā Monreālas "Canadiens" izbraukumā ar 3:1 (1:0, 1:0, 1:1) pieveica šosezon neveiksmīgi spēlējošo Losandželosas "Kings".

Līdz ar to Praiss "Canadiens" kluba iespaidīgās vēstures uzvarām bagātāko vārtsargu sarakstā panācis pirmajā vietā esošo Žaku Plāntu, lai gan vēl viņa laikā NHL bija iespējams mačus noslēgt neizšķirti.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" otrdien savā laukumā ar rezultātu 3:2 (0:1, 2:1, 0:0, 1:0) pagarinājumā pārspēja Floridas "Panthers" hokejistus, tādējādi turpinot aktīvu cīņu par iekļūšanu Stenlija kausa izcīņā.

Tikmēr cita uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā NHL pastarīte Otavas "Senators" izbraukumā ar rezultātu 4:5 (0:2, 2:3, 2:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Ņujorkas "Islanders".

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 106 punktiem 67 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", kam ar 89 punktiem 66 dueļos seko Bostonas "Bruins". Savukārt septītā ar 79 punktiem 66 spēlēs ir Pitsburgas "Penguins", 11.vietā ar 68 punktiem 66 cīņās ir uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", bet pēdējā starp 16 vienībām ar 52 punktiem 67 mačos ir Otavas "Senators".

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 89 punktiem 66 cīņās ir Kalgari "Flames", bet 86 punkti 66 mačos ir Sanhosē "Sharks" komandai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi