Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

VIDEO: Kučerovam un Stemkosam pa 4 punktiem Lightning graujošā uzvarā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Tampabejas Lightning ceturtdien, pateicoties līderu Stīvena Stemkosa un Ņikitas Kučerova sniegumam, guva septiņus vārtus uzvarā pār spēcīgo Toronto Maple Leafs.

"Lightning" savā laukumā ar rezultātu 7:3 (4:3, 1:0, 2:0) pārspēja "Maple Leafs".

Uzvarētāju rindās divus vārtus un divas rezultatīvas piespēles iekrāja Kučerovs, bet Stemkoss izcēlās ar vienu precīzu metienu un trim rezultatīvām piespēlēm. Vēl trīs rezultatīvas piespēles pievienoja Entonijs Sirellī, bet Breidens Points guva divus vārtus un reizi piespēlēja.

Toronto komandā līderis Ostons Metjūss izcēlās ar vieniem vārtiem un rezultatīvu piespēli, bet pieredzējušais Džons Tavaress guva "Maple Leafs" pirmos vārtus.

Citā spēlē Monreālas "Canadiens" savā laukumā ar 2:4 (1:2, 0:1, 1:1) piekāpās Detroitas "Red Wings".

"Red Wings" komandā divas rezultatīvas piespēles Denija Dekaizera rēķinā, bet Antonī Mantā izcēlās ar vienu precīzu metienu, kas viņam jau bija sestais četrās spēlēs. Tikmēr "Canadiens" rindās vārtus guva Makss Domī un Džoels Armia.

Zīmīgi, ka iepriekšējās deviņās tikšanās reizēs uzvaru izcīnīt spēja vienīgi Monreālas klubs.

Tikmēr Edmontonas "Oilers" viesos ar rezultātu 4:3 (1:1, 1:1, 1:1, 0:0, 1:0) pēcspēles soda metienu sērijā bija labāki par Ņūdžersijas "Devils", kas šosezon pie uzvaras vēl nav tikusi.

Uzvarētāju rindās ar divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Raiens Ņūdžents-Hopkinss, bet komandas kapteinis Konors Makdeivids panāca izlīdzinājumu un reizi pirms tam arī rezultatīvi piespēlēja. Uzvaru nesošais "bullītis" Leona Draizaitla rēķinā. "Devils" rindās rezultatīvi turpina spēlēt Ņikita Gusevs, kurš iemeta vienus vārtus.

Savukārt pirmo uzvaru aizvien nespēja izcīnīt Rūdolfa Balcera pārstāvētā Otavas "Senators", kas ar rezultātu 4:6 (2:0, 1:2, 1:4) piekāpās čempioniem Sentluisas "Blues".

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās bija Raiens O'Railijs, kurš guva vienus vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles. Par vienu piespēli mazāk iekrāja Tailers Bozaks, bet divi precīzi raidījumi padevās Deividam Peronam. "Senators" komandā vārtus guva Artēmijs Aņisimovs, Vitālijs Abramovs, Kriss Tīrnejs un Entonijs Duklērs.

Citviet divi Aleksandra Ovečkina vārti neglāba Vašingtonas "Capitals" no zaudējuma pret Nešvilas "Predators". Vašingtonas klubs viesos piekāpās ar rezultātu 5:6 (1:1, 3:1, 1:4).

Bez Ovečkina diviem vārtiem trīs rezultatīvas piespēles atdeva aizsargs Džons Karlsons. "Predators" komandā divus vārtus guva Raiens Johansens, bet pa divām rezultatīvām piespēlēm atdeva Mikaels Grandlunds, Viktors Arvidsons un Keils Jarnkroks. Divus rezultativitātes punktus par piespēli un precīzu metienu iekrāja arī Mets Dušeins un Filips Fošbergs.

Tikmēr Vinipegas "Jets" savā laukumā ar rezultātu 5:2 (0:1, 2:0, 3:1) uzvarēja Minesotas "Wild".

Ar diviem vārtiem un tikpat rezultatīvām piespēlēm savas komandas uzvaru kaldināja Patriks Laine, bet Marks Šeifle pievienoja divas piespēles. Tāpat precīzs raidījums un viena rezultatīva piespēle Bleika Vīlera rēķinā. Savukārt "Wild" komandā vārtus iemeta Raiens Hartmens un Breds Hants.

Piecus vārtus panākumā guva arī Sanhosē "Sharks", kas viesos ar rezultātu 5:4 (2:2, 2:2, 1:0) pārspēja Čikāgas "Blackhawks".

Spēles rezultātu ar saviem 200.vārtiem NHL karjerā atklāja Brents Bērnss, bet viņa komandas biedrs Patriks Marlo izcēlās ar diviem precīziem raidījumiem. Marlo šosezon atgriezās Sanhosē klubā, kurā iepriekš bija pavadījis 19 sezonas. 

Čikāgas komandā vienus vārtus un rezultatīvu piespēli iekrāja Dilans Stroms, bet Endrū Šo vārtsargu pārspēja divas reizes.

Citā spēlē Kalgarī "Flames" viesos ar rezultātu 3:2 (0:0, 0:1, 2:1, 0:0, 1:0) "bullīšos" uzvarēja Dalasas "Stars".

"Flames" komandā vārtus guva Elīass Lindholms un Noā Hanifins, bet "Stars" rindās izcēlās Džeimijs Bens un Džoels L'Esperance.

Savukārt Kolorādo "Avalanche" savā laukumā ar rezultātu 4:2 (1:2, 1:0, 2:0) pārspēja Bostonas "Bruins", sagādājot tai pirmo zaudējumu četros mačos.

"Avalanche" komandā rezultatīvākie ar gūtiem vārtiem un vienu piespēli bija līderi Neitans Makinons un Gābriels Landeskogs. Zaudētājiem to pašu iespēja Deivids Pastrņāks.

Visbeidzot Arizonas "Coyotes" savā laukumā ar rezultātu 4:1 (2:1, 2:0, 0:0) uzvarēja Vegasas "Golden Knights".

Uzvarētājiem divus vārtus guva Kodijs Gārlands, bet Vegasa klubā vienīgos vārtus guva Še Teodors.

Jau ziņots, ka Latvijas izlases uzbrucēja Teodora Bļugera kautiņš NHL mača pirmajā periodā neliedza viņa pārstāvētajai komandai Pitsburgas "Penguins" izcīnīt uzvaru.

"Penguins" savā laukumā ar rezultātu 2:1 (0:0, 1:1, 1:0) uzveica Anaheimas "Ducks".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi