Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

VIDEO: Makdeividam pirmā sešu punktu spēle NHL karjerā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Edmontonas Oilers panākumā pār Kolorado Avalanche ceturtdien mājinieku līderis Konors Makdeivids pirmo reizi savā NHL karjerā sakrāja sešus punktus spēlē, atzīmējoties visos Oilers vārtu guvumos.

Edmontonas Oilers pieveica Kolorādo Avalanche ar 6:2 (4:1, 2:1, 0:0).

Pirmos vārtus mačā gan guva viesi, Andrē Burakovskim izvirzot vadībā "lavīnas" pēc spēlētām 80 sekundēm. Tomēr jau šajā pašā periodā mājinieki nodrošināja uzvaru mačā, iemetot četrus bezatbildes vārtus. Divi no tiem bija Makdeivida kontā, kurš otrā perioda devītajā minūtē noformēja savu otro "hat-trick" triju spēļu laikā, maču beidzot arī ar trim rezultatīvām piespēlēm. +/- rādītājs gan viņam tikai +1, jo četrus vārtus mājinieki guva vairākumā, tai skaitā - visus Makdeivida.

Piecas piespēles šajā spēlē sakrāja vācietis Leons Draizaitls, kurš ar 41 (15+26) rezultativitātes punktu ir pirmais ne tikai komandā, bet punktos un piespēlēs - arī visā līgā. Trīs piespēles Oskaram Klefblumam, bet divi vārti Raiena Nūdženta-Hopkinsa kontā. Viesu rindās abi vārti Burakovska rēķinā.

Citā mačā Tampabejas Lightning mājās ar 9:3 (4:1, 4:0, 1:2) sagrāva Ņujorkas Rangers.

Tampabejas komanda atkārtoja savu rekordu gūtajos vārtos, kā arī vairākumā iemestajos "golos", šādi izceļoties piecreiz.

Uzvaru mājinieki nodrošināja jau pēc spēlētām sešām minūtēm un 42 sekundēm, kuru laikā guva četrus vārtus, no kuriem divus - vairākumā.

Par rezultatīvāko mača spēlētāju ar četriem (1+3) punktiem kļuva Ņikita Kučerovs, bet Stīvens Stemkoss, iemetot vairākumā un spēli tāpat kā vēl trīs "zibeņu" kluba pārstāvjiem pabeidzot ar trim rezultativitātes punktiem, vārtiem pievienojot divas piespēles. Pretinieku rindās ar diviem vārtiem izcēlās Filips Hitils, divas piespēles Artjomam Panarinam.

Septīto spēli pēc kārtas un desmito 11 maču laikā laukumu vismaz ar vienu gūtu punktu atstāja Dalasas Stars, kas izbraukumā ar 4:2 (1:0, 2:2, 1:0) apspēlēja Vankūveras Canucks.

Pēc viesu pirmā izrāviena divu vārtu deficītu Vankūveras hokejisti atspēlēja, taču Tailers Segins iemeta uzvaras vārtus jau otrā perioda 19.minūtē. Viņam šajā spēlē arī rezultatīva piespēle. Divas piespēles Džo Pavelski kontā, bet vārtos Antons Hudobins tika galā ar 32 pretinieku metieniem. Tikmēr pretiniekiem, kuriem tas bija piektais zaudējums sešās pēdējās cīņās, neviens no hokejistiem vairāk par punktu neguva.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi