Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

VIDEO: NHL debitants Petešons vēlreiz izceļas ar pieciem punktiem spēlē

Nacionālās hokeja līgas (NHL) debitants Eliass Petešons svētdien regulārā čempionāta mačā atzīmējās ar pieciem punktiem un kaldināja Vankūveras Canucks uzvaru.

"Canucks" viesos ar rezultātu 6:1 (3:0, 2:0, 1:1) sagrāva Sentluisas "Blues".

Petešons šajā mačā guva vienus vārtus un veica četras rezultatīvas piespēles, kamēr viņa maiņas biedrs Broks Besers tika pie sava otrā "hat-trick" karjerā.

"Nezinu īsti, ko teikt. Cenšos sarūpēt iespējas saviem komandas biedriem un punkti nāk, ja tiek labi spēlēts. Tas ir viss, par ko domāju," pēc mača teica 20 gadus vecais Petešons.

Petešonam šī bija otrā piecu punktu spēle karjerā. Viņš šajā sezonā 26 spēlēs guvis 15 vārtus un veicis 15 rezultatīvas piespēles.

Tāpat pārliecinošu uzvaru svinēja Vinipegas "Jets", kas savā laukumā ar 7:1 (2:1, 3:0, 2:0) pārspēja Filadelfijas "Flyers".

"Jets" hokejist trīs no septiņiem vārtiem guva vairākumā.

Turpretī minimālu uzvaru svinēja Edmontonas "Oilers", kas savu skatītāju priekšā ar 1:0 (1:0, 0:0, 0:0) pārspēja Kalgari "Flames".

"Oilers" labā vienīgos vārtus guva Konors Makdeivids, kamēr vārtsargs Miko Koskinens atvairīja visas 24 pretinieku mestās ripas un tika pie trešās "sausās" uzvaras sezonā.

Citā mačā Bostonas "Bruins" viesos pagarinājumā ar 2:1 (0:1, 1:0, 0:0, 1:0) pārspēja Otavas "Senators", uzvaras vārtus gūstot Torijam Kragam.

Tikmēr Monreālas "Canadiens" viesos ar 3:2 (2:1, 0:1, 1:0) pārspēja Čikāgas "Blackhawks", svinot trešo uzvaru pēc kārtas.

Savukārt Anaheimas "Ducks" mājās ar 6:5 (3:3, 0:1, 2:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā guva virsroku pār Ņūdžersijas "Devils". Zīmīgi, ka "Devils" pamatlaikā trīs no pieciem vārtiem ielaida, ripai tīklā ielidojot no saviem hokejistiem.

Vēl svētdien iepriekšējās sezonas Stenlija kausa fināliste Vegasas "Golden Knights" savu līdzjutēju priekšā ar 4:2 (1:1, 2:0, 1:1) pieveica Dalasas "Stars". "Golden Knights" hokejisti mājās uzvarējuši piecas spēles pēc kārtas.

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 47 punktiem 31 mačā atrodas Tampabejas "Lighting", kam ar 41 punktu 30 cīņās seko Toronto "Maple Leafs", bet pie 38 punktiem 30 dueļos tikusi latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres". Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 40 punktiem 31 spēlē ir Kalgari "Flames", otro vietu ar 39 punktiem 30 mačos ieņem Nešvilas "Predators", bet trešā ar tādu pašu bilanci ir Kolorādo "Avalanche".

Top komentāri

interesanti
i
Kā no Pettersson var iegūt latviskojumu Petešons
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi