Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

VIDEO: NHL hokejists gūst trīs vārtus 91 sekundē

Breidens Points ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē pusotras minūtes laikā realizēja trīs vairākumus, kaldinādams Tampabejas Lightning komandas uzvaru.

Tampas komanda viesos ar rezultātu 4:3 (1:2, 3:1, 0:0) pārspēja Pitsburgas Penguins vienību.

Penguins komanda pēc Patrika Hērnkvista un Fila Kesela precīzajiem metieniem bija izvirzījusies vadībā ar 2:0, taču pirmā perioda pēdējā minūtē trīs hokejisti nopelnīja noraidījumus. Trīs sekundes pirms trešdaļas beigām Points realizēja pirmo vairākumu, vēl pa ripai iemezdams arī otrā perioda 41.sekundē un otrās minūtes 28.sekundē. Visos trīs vārtu guvumos viņam asistēja Ņikita Kučerovs.

Trīs minūtes vēlāk Hērnkvists izlīdzināja rezultātu, bet vēl pēc trīsarpus minūtēm Janni Gūrds panāca 4:3 Lightning labā.

Pointa ceturtdien 91 sekundes laikā paveiktais ir sestais visu laiku ātrākais hat-trick NHL vēsturē. Rekordists ar trim vārtiem 21 sekundē ir Bils Mosienko, kurš to paveica 1952.gadā.

"Puiši man atdeva labas piespēles un varēju gūt vārtus. Noteikti, ka spēlējot lielajā vairākumā pretiniekiem ir gūti aizsargāties, tāpēc mēs bijām nesaudzīgi," pēc mača teica Points.

"Points smagi strādā un var ievirzīt spēli pareizajās sliedēs. Patīkami redzēt, kā šādi hokejisti tiek atalgoti par saviem centieniem," pauda Lightning galvenais treneris Džons Kūpers.

Tāpat uzvaru ceturtdien izcīnīja Lightning tuvākā sekotāja Austrumu konferencē Toronto Maple Leafs, kas viesos ar 5:3 (2:3, 2:0, 1:0) pārspēja Sanhosē Sharks

Uzvarētājiem divus vārtus guva soms Kaspari Kapanens, bet ar vienu precīzu metienu un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Mičels Mārners.

Tikmēr zaudējumu cieta līgas vadošā komanda Nešvilas Predators, kas viesos ar 1:2 (0:1, 0:1, 1:0) piekāpās Arizonas Coyotes hokejistiem.

Turpretī pie uzvaras tika Predators tuvākā sekotāja Rietumu konferencē Minesotas Wild, kas mājās guva virsroku 6:2 (2:0, 3:1, 1:1) pār Vankūveras Canucks.

Minesotas komandā ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās soms Miko Koivu.

Savukārt ar hat-trick un rezultatīvu piespēli ceturtdien izcēlās Antonī Boviljē, kurš palīdzēja Ņujorkas Islanders pilsētas derbijā mājās ar 7:5 (2:2, 3:1, 2:2) pārspēt Rangers vienību.

NHL Austrumu konferences līderpozīcijā ar 27 punktiem 19 spēlēs joprojām ir Tampabejas Lightning, kamēr tikai punktu zaudē Toronto Maple Leafs. Savukārt Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres ar 22 punktiem ieņem augsto septīto pozīciju.

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 27 punktiem 19 spēlēs ir Nešvilas Predators, par punktu apsteidzot Minesotas Wild hokejistus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi