Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

VIDEO: Pastrņākam trīs vārti Bruins graujošā uzvarā

Iepriekšējās sezonas Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa fināliste Bostonas Bruins otrdien svinēja graujošu uzvaru regulārā čempionāta spēlē.

"Bruins" viesos ar rezultātu 8:1 (3:1, 3:0, 2:0) uzveica Monreālas "Canadiens", svinot ceturto uzvaru pēc kārtas.

Ar trim gūtiem vārtiem izcēlās čehu uzbrucējs Davids Pastrņāks, bet vēl precīzi meta Džeiks Debrasks, Breds Maršāns, Enderss Bjorks, Čārlijs Koils un Denons Heinens. Trīsreiz rezultatīvi asistēja Šons Kuralī.

"Canadiens" komandai goda vārtus guva kapteinis Šī Vēbers.

"Bruins" vārtsargs Jaroslavs Halāks atvairīja 36 metienus un arī sestajā savstarpējā spēlē uzvarēja savu bijušo komandas biedru Keriju Praisu. Pēc pieciem ielaistiem vārtiem Praisu vārtos nomainīja Kīts Kinkeids.

"Patīkami, ka daudzi šodien atzīmējās statistikas ailītēs," pēc uzvaras pauda Pastrņāks, kurš šosezon 24 spēlēs guvis 23 vārtus. "Divi punkti ir divi punkti, neatkarīgi no tā, kā tie nākuši. Vai uzvari ar 1:0 vai 8:1, rītdien tam vairs nebūs nozīmes."

Citā spēlē Minesotas "Wild" izbraukumā ar 3:2 (1:1, 1:1, 1:0) guva virsroku pār Ņūdžersijas "Devils". Vārtsargs Kāpo Kehkenens savā debijā atvairīja 32 ripas, bet uzvaras vārtus trešajā periodā guva Raiens Saters.

Vēl otrdien Čikāgas "Blackhawks" mājās ar 3:0 (1:0, 0:0, 2:0) apspēlēja Dalasas "Stars" komandu, kurai pārtrūka septiņu uzvaru sērija. Vārtsargs Korijs Krofords neitralizēja visus 32 viesu metienus, svinot pirmo "sauso" uzvaru sezonā un 26. karjerā.

Austrumu konferencē vadībā ar 37 punktiem 24 spēlēs ir Bostonas "Bruins", bet Rietumos pirmā ar 35 punktiem 26 dueļos ir Edmontonas "Oilers".

Iepriekšējā sezonā Stenlija kausa izcīņā triumfēja Sentluisas "Blues", kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja Bostonas "Bruins", pirmo reizi vēsturē tiekot pie prestižās trofejas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi