Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

VIDEO: Radulovs papildlaikā atjauno Stars vadību Rietumu finālā

Krievijas hokejists Aleksandrs Radulovs ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Rietumu konferences fināla trešajā spēlē uzvaras vārtus guva papildlaikā, kā rezultātā viņa pārstāvētā Dalasas Stars sērijā līdz četrām uzvarām panāca 2-1.

"Stars" ar 3:2 (0:0, 1:0, 1:2, 1:0) papildlaikā uzvarēja Vegasas "Golden Knights" un sērijā ir vadībā ar 2-1.

Pirmie vārti spēlē tika pieredzēti vien otrā perioda pēdējā minūtē, kad Džeimijs Oleksiaks izrāvās vienatnē pret vārtsargu un ar nūjas lāpstiņas neērto pusi spēja ripu pastumt garām Robina Lēnera kājsargam.

Trešā perioda ceturtajā minūtē Šea Teodors vairākumā atgrieza neizšķirtu, bet jau nepilnas četras minūtes vēlāk "Stars" kapteinis Džeimijs Bens saņēma piespēli no Tailera Segina un ātri pietuvojās vārtiem, izdarīdams metienu starp Lēnera kājsargiem.

Spēle gan ar to nenoslēdzās, jo perioda 13.minūtē aktīvi pretinieku aizsardzības zonā darbojās Vegasas komanda, kas arī deva rezultātu. Alekss Taks izslidoja iepretim vārtiem un izdarīja metienu, bet ripa pa ceļam uz vārtiem trāpīja komandas biedram Markam Stounam un mainīja lidojuma virzienu.

Ņemot vērā, ka vārti atlikušajā laikā vairs netika gūti, nācās aizvadīt papildlaiku, kas gan ilga vien 31 sekundi. "Golden Knights" aizsargi vidus zonā "nogulēja" Radulovu, kurš drīz vien vienatnē pietuvojās vārtiem un ar spēcīgu plaukstas metienu pārspēja Lēneru, sērijā vadībā izvirzot "Stars".

 

Radulovam tie bija jau astotie vārti izslēgšanas spēlēs. Tikmēr Bens un arī "Golden Knights" spēlētājs Stouns spēli noslēdza ar 1+1.

Lēners atvairīja 20 no 23 metieniem, tverdams 87,0% raidījumu, bet Antons Hudobins "Stars" vārtos tika galā ar 38 no 40 metieniem, noķerot 95% raidījumu.

Lēners iepriekšējās divas spēles bija nostāvējis "sausā", bet šādu sniegumu viņš šajās izslēgšanas spēlēs kopumā demonstrējis četras reizes. Pēdējo reizi vismaz piecas "sausās" "play-off" spēles tika aizvadītas 2014.gadā.

"Mest pa vārtiem nekad nav slikts lēmums. Mēs to paveicām," pēc uzvaras teica Radulovs. "Pretinieki trešajā periodā sasparojās, tomēr mūsu vārtu vīrs bija līmenī."

Piektdien Tampabejas "Lightning" sērijā pret Ņujorkas "Islanders" lūkos panākt drošo 3-0.

"Stars" ar Vegasas komandu nākamo dueli aizvadīs sestdien.

Toronto un Edmontonā vispirms notika 24 komandu izslēgšanas turnīrs, cīņu par Stenlija kausu turpinot 16 vienībām. Vispirms komandas "play-off" kvalifikācijas kārtā aizvadīja sērijas līdz trim uzvarām, bet pēc tam pārgāja uz tradicionālo sēriju formātu līdz četrām uzvarām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi