Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +5 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

VIDEO: Tavaress pirmo reizi gūst četrus vārtus NHL spēlē

Džons Tavaress pirmdien pirmo reizi savā karjerā Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā guva četrus vārtus, kaldinādams Toronto Maple Leafs komandas uzvaru.

Toronto hokejisti savā laukumā ar rezultātu 7:5 (4:2, 1:0, 2:3) pārspēja Floridas "Panthers".

Vēl "Maple Leafs" komandā ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Zeks Himans, bet trīs vārtu guvumos asistēja Mičs Mārners. Viesiem ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli atzīmējās Džeisī Hevrilaks.

Citā mačā līgas līdervienība Tampabejas "Lightning" savu līdzjutēju priekšā ar 5:4 (2:1, 0:3, 3:0) uzveica Bostonas "Bruins".

Uzvaras vārtus pamatlaika pēdējā minūtē guva Entonijs Cirelli, bet ar diviem precīziem metieniem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Stīvens Stemkoss.

Vēl mājiniekiem vārtus guva Ņikita Kučerovs, kurš šosezon iekrājis 121 punktu. No Krievijas hokejistiem tikai vienam sezonas laikā izdevies iekrāt vairāk - 1992./1993.gada sezonā 127 punktus guva Aleksandrs Mogiļnijs.

"Lightning" kļuvusi par NHL vēsturē ceturto komandu, kurai vienā sezonā izdevies izcīnīt 59 uzvaras. Rekordiste ar 62 uzvarām ir Detroitas "Red Wings", kas to iespēja 1995./1996.gada sezonā.

Tikmēr "sauso" zaudējumu cieta Rietumu konferences līdere Kalgari "Flames", kas mājās ar 0:3 (0:1, 0:0, 0:2) atzina Losandželosas "Kings" pārākumu. "Kings" nomināli otrais vārtsargs Džeiks Kempbels šajā mačā neitralizēja visus 42 mājinieku metienus.

Tāpat zaudējumu cieta Rietumu konferences vicelīdere Sanhosē "Sharks", kas savu skatītāju priekšā ar 2:3 (0:1, 0:1, 2:1) piekāpās Detroitas "Red Wings" hokejistiem.

Savukārt vietu Stenlija kausa izcīņā nodrošinājusi Nešvilas "Predators", kas viesos ar 1:0 (1:0, 0:0, 0:0) pārspēja Minesotas "Wild". Vienīgos vārtus guva Raiens Johansens, bet Jūse Saross atvairīja visas 29 pretinieku mestās ripas.

Citā mačā Dalasas "Stars" viesos ar 5:2 (0:0, 3:0, 2:2) pārspēja Vinipegas "Jets". Uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva Tailers Segins un Radeks Faksa.

Vēl pirmdien Sentluisas "Blues" mājās ar 3:1 (1:0, 1:1, 1:0) uzvarēja Vegasas "Golden Knights".

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka savu līdz šim labāko karjeras spēli NHL pirmdien aizvadīja Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers, kurš guva divus vārtus un palīdzēja "Penguins" izcīnīt uzvaru, tiekot atzīts par mača spožāko zvaigzni.

"Penguins" viesos ar rezultātu 5:2 (1:2, 3:0, 1:0) pārspēja Ņujorkas "Rangers", izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas un nonākot viena panākuma attālumā no pirmās vietas Metropolitēna divīzijā.

Tikmēr uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda pirmdien cieta 12.zaudējumu pēc kārtas izbraukuma spēlēs. "Sabres" viesos ar rezultātu 1:3 (1:1, 0:0, 0:2) piekāpās Ņūdžersijas "Devils" vienībai, ciešot desmito neveiksmi pēdējās 11 spēlēs.

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 122 punktiem 78mačos atrodas Tampabejas "Lightning", bet tai ar 101 punktu 76 dueļos seko Bostonas "Bruins".

Savukārt sestā ar 95 punktiem 77 spēlēs ir Pitsburgas "Penguins", devīto pozīciju ar 86 ounktiem 75 dueļos ieņem Kolumbusas "Blue Jackets", kas gaida ierodamies vārtsargu Elvi Merzļikinu. Vēl 12.vietā ar 71 punktu 75 cīņās ir Bufalo "Sabres", bet pēdējā starp 16 vienībām ar 58 punktiem 75 mačos ir Otavas "Senators", kuru pārstāv uzbrucējs Rūdolfs Balcers.

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 101 punktu 76 mačos atrodas Kalgari "Flames", kas par sešiem punktiem apsteidz Sanhosē "Sharks".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi