Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Vinipegas Jets aizsargu treneris gandarīts par Kuldas veikumu komandā

Vinipegas "Jets" aizsardzībā šosezon varēja rasties nopietni sarežģījumi pēc vairāku spēlētāju traumām, taču viņu aizstājēji, tostarp Artūrs Kulda, perfekti iekļāvās komandā, un savu darbu veic lieliski, teica Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba aizsargu treneris Čārlijs Hadijs.

NHL sezonā 23 spēlēs "Jets" ir izmantojuši 12 aizsargu, turklāt traumu dēļ daudz laika ārpus sastāva palika četri no sezonas sākumā sastāvā iekļautajiem astoņiem aizsargiem. No "Jets" fārmkluba pieaicināti četri aizsargi, bet regulāri uz ledus tikuši divi no viņiem – Kulda un Marks Flads. Kopš Kuldas un Flada ierašanās "Jets" aizsardzība pat izskatoties labāk nekā sezonas sākumā.

"Jets" aizsargu treneris slavēja gan Kuldas, gan Flada veikumu, uzsverot, ka jauniem aizsargiem parasti ir grūti pārslēgties uz NHL līmeni, kur spēlē viss notiek ļoti ātri.

"Artūrs [Kulda] pēc ierašanās ir nospēlējis stabili. Viņi [ar Fladu] spēlē pārī, un man nav bijis problēmu ar viņiem. Viņi patiešām mums ir paveikuši labu darbu," teica Hadijs. "Klubs ir labi pastrādājis, ja pietiek aizsargu. Mums ir paveicies, ka šie uzaicinātie puiši ir patiešām lieliski pastrādājuši. Esmu ļoti laimīgs," viņš piebilda.

Hadijs paskaidroja, ka aizsargu sastāva maiņa pēc vairāku spēlētāju izkrišanas var pamatīgi sabojāt komandas spēli, bet "Jets" nekas tāds nav noticis. Vinipegas komanda šosezon vidēji spēlē gan ir ielaidusi 3,17 vārtu, taču Hadijs uzskata, ka varētu būt vēl sliktāk, ja kluba rezervē nebūtu tik daudz labu aizsargu.

Kuldu un Fladu uzslavēja arī pieredzējušais "Jets" aizsargs Zaks Bogosjans.

Nākamajā spēlē "Jets" otrdien tiksies ar uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Otavas "Senators". Piecās spēlēs Vinipegas klubā Kulda rezultativitātes punktus nav guvis, taču atbildīgi nospēlējis aizsardzībā, nopelnot pozitīvu lietderības rādītāju +2.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gaida pēdējo papildinājumu

Eiropā spēlējošajiem izlases kandidātiem sezona klubos ir beigusies, un sastāvs sāk iezīmēties.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi