Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Visi trīs NHL latvieši dodas laukumā, klubiem piedzīvojot zaudējumus

Sestdien zaudējumus NHL regulārā turnīra spēlēs piedzīvoja visu trīs Latvijas hokeja uzbrucēju pārstāvētie klubi.

Ceturto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres, tādējādi turpinot attālināties no Stenlija kausa izcīņas.

Sabres sestdien izbraukumā ar 0:3 (0:0, 0:1, 0:2) atzina Kolorādo Avalanche pārākumu un piedzīvoja jau desmito zaudējumu pēdējo 12 maču laikā.

Girgensons šajā mačā laukumā pavadīja 11 minūtes un 26 sekundes, kuru laikā metienus pa vārtiem neveica, bet bloķēja vienu sāncenšu raidījumu un pielietoja divus spēka paņēmienus. Latvietis šo maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šīs spēles rezultātu 24.minūtē atklāja Neitans Makinons, bet 50.minūtē Miko Rantanens mājinieku pārsvaru dubultoja. Savukārt cīņas galarezultātu 70 sekundes pirms pamatlaika beigām uzstādīja Gabriels Burks, gūdams savus pirmos vārtus sezonā.

Girgensons šosezon 61 spēlē guvis trīs vārtus un veicis 12 rezultatīvas piespēles, kā arī ticis pie negatīva lietderības koeficienta -11.

Sabres ar 69 punktiem 68 spēlēs Austrumu konferences kopvērtējumā atrodas 12.vietā, no "play-off" zonas atpaliekot desmit punktus. Nākamo maču Sabres aizvadīs otrdien, kad uzņems Dalasas Stars.

Tikmēr Teodors Bļugers un Pitsburgas Penguins viesos ar 1:4 (0:1, 1:1, 0:2) piekāpās Kolumbusas Blue Jackets.

Bļugers uz ledus pavadīja 9 minūtes un 30 sekundes (2:37 mazākumā), šajā laikā atzīmējoties ar vienu metienu pa vārtiem un neitrālu lietderības koeficientu.

Uzvarētājiem divus vārtus guva Kems Atkinsons, bet vārtsargs Sergejs Bobrovskis atvairīja 28 pitsburgiešu metienus.

Bļugers savā NHL debijas sezonā piedalījies 14 spēlēs, kurās iekrājis četrus (3+1) punktus un +2 lietderību.

Penguins ar 81 punktu 68 spēlēs ir septītā Austrumu konferencē. Nākošo spēli komanda aizvadīs svētdien, uzņemot Bostonas Bruins komandu, kas pie punktiem tikusi 19 spēlēs pēc kārtas.

Bruins aizvadītajā naktī savā laukumā ar 3:2 (0:0, 1:1, 2:1) pārspēja Rūdolfa Balcera pārstāvēto līgas pastarīti Otavas Senators. Bostonas komanda pamatlaikā nav zaudējusi kopš 29. janvāra, šajā laikā gūstot 15 uzvaras 19 spēlēs, tostarp nu jau sešas pēc kārtas.

Nupat aizvadītajā mačā Senators trešā perioda ievadā vēl atradās priekšā ar 2:1, tomēr Bostona spēja ne vien izlīdzināt rezultātu, bet arī 45 sekundes pirms pamatlaika beigām gūt uzvaras vārtus - to paveica čehs Davids Krejči.

Balcers uz ledus pavadīja 12 minūtes un 27 sekundes (1:17 vairākumā), atzīmējoties ar vienu metienu, vienu spēka paņēmienu un neitrālu lietderības rādītāju. Viņš debijas sezonā 24 spēlēs iekrājis septiņus (4+3) punktus un -4 lietderību.

Otavas komanda 69 spēlēs tikusi pie 52 punktiem, ieņemot pēdējo vietu ne vien Austrumu konferencē, bet arī visā līgā. Otava pirmdien viesosies pie Filadelfijas Flyers komandas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nebaidīties izaicinājuma

Sesks: "Pašreizējā situācijā būtu neprātīgi izvirzīt mērķus rezultātu ziņā".

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi