Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Vitjaz uzvar CSKA un pārtrauc 12 zaudējumu sēriju

Maskavas CSKA ceturtdien KHL izbraukuma spēlē ar 1:2 atzina Čehovas Vitjaz pārākumu. Tādējādi maskaviešiem arvien ir 65 punkti (tikpat arī Rīgas Dinamo), bet divas aizvadītas spēles vairāk kā rīdziniekiem. Citā spēlē Maskavas Spartak negaidīti pārliecinoši ar 5:2 pārspēja Minskas Dinamo.

CSKA komanda bija pārliecinoša spēles favorīte un izdarīja divreiz vairāk (33:15) metienu pa vārtiem kā mājinieki Vitjaz, tomēr Daņilas Aļistratova vārtus izdevās atslēgt tikai reizi, kad 53.minūtē izcēlās Tomašs Surovijs. Čehovieši pirms tam 2.perioda izskaņā bija guvuši divus vārtus un uzvaru nosargāja – 2:1. Jāpiezīmē, ka Vitjaz bija zaudējuši iepriekšējās 12(!) spēles un atradās pēdējā vietā visā līgā. Nu līgas rupjākā komanda izdarījusi pakalpojumu Rīgas Dinamo un jācer, ka mūsu komanda to rīt pratīs izmantot un apsteigs CSKA turnīra tabulā.

Maskavas Spartak savā laukumā pārtrauca trīs zaudējumu sēriju, jau pirmajās četrās minūtēs gūstot divus vārtus pret Minsku. Līdz 1.perioda beigām viesi atspēlējās, taču tad 2.perioda pašās beigās vēl divas ripas ielidoja andreja Mezina sargātajos vārtos – 4:2 Spartak vadībā. Atlikušajā laikā ripa vēlreiz pabija Dinamo vārtos komanda piedzīvoja sesto zaudējumu pēdējās deviņās spēlēs – 2:5.

Veiksmīgi turpina spēlēt Ņižņijnovgorodas Torpedo, pat bez vairākiem vadošajiem hokejistiem izcīnot jau trešo uzvaru pēc kārtas. Šoreiz ar 2:1 pārspēti Novokuzņeckas Metallurg ar KHL janvāra labāko vārtsargu Tēmu Lasilu vārtos. Tādējādi Torpedo apsteidza Minsku un izvirzījās 2.vietā Rietumu konferencē ar 79 punktiem.

KHL spēļu rezultāti
Vitjaz – CSKA 2:1
Severstaļ – Ļev 3:0
Torpedo – Metallurg Nk 2:1
Spartak – Dinamo Mn 5:2
Dinamo Msk - Amur 3:2 (p.l.)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi