Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Vītoliņš priecīgs par spēli Latvijas līdzjutēju priekšā

Helmuta Baldera komandā iekļautais veterāns Harijs Vītoliņš par piedalīšanos piektdien Rīgā notikušajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Leģendu mačā jo īpaši priecājās tādēļ, ka ieguvis iespēju uzspēlēt Latvijas līdzjutēju priekšā.
Vītoliņš aģentūrai BNS pastāstīja, ka Latvijā nebija spēlējis kopš 2006.gada, kad "Arēnā Rīga" notika viņa atvadu spēle. Kā Maskavas "Dinamo" treneris Vītoliņš piedalās ik sezonu pēc kluba tradīcijas notiekošajā Milicijas dienai veltītā spēlē, taču citās cīņās pilnu mača laiku viņš nebija aizvadījis ilgus gadus. Bijušais uzbrucējs sacīja, ka ir patīkami satikties ar veciem cīņubiedriem un atkal izbaudīt spēles gaisotni kā hokejistam.
Baldera komanda spēlē pret Vjačeslava Fetisova vadītajiem Krievijas vecmeistariem ļoti gribēja uzvarēt, jo hokejistam tas ir asinīs neatkarīgi no tā, vai notiek treniņspēle, vai Leģendu mačs, teica Vītoliņš. Taču šoreiz uzvarēt liegušas gan pašu kļūdas, gan sāncenšu vārtsarga Maksima Mihailovska lieliskā spēle.
"Diemžēl, mums šoreiz nesanāca, lai gan izdevības bija. Vajadzēja tikai iemest savus bullīšus," Baldera komandas veikumu izvērtēja Vītoliņš. "Teicami nospēlēja [Fetisova komandas] vārtsargs, taču arī pašiem vajag vairāk trenēties," viņš piebilda.
Baldera komandas hokejisti, pēc Vītoliņa teiktā, ne tikai gribēja parādīt labu spēli, bet arī paši no spēles gūt baudu. Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Zvaigžņu spēles nedēļas nogali Vītoliņš nosauca par lielu ieguvumu gan Rīgai, gan Latvijas hokejam, jo līdzjutējiem tā ir iespēja izbaudīt divas labas hokeja dienas.
Uz sestdien paredzēto KHL Zvaigžņu spēli Vītoliņš Rīgā gan nepaliks, jo no rīta dosies atceļā uz Krieviju, lai gatavotu nākamajām cīņām Maskavas "Dinamo".
Jau ziņots, ka "Arēnā Rīga" aizvadītajā Leģendu spēlē Fetisova komanda bija pārāka ar 11:7.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi