Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Zabusovs gūst vārtus uzvarā pār Jāgru; Bukartam divas rezultatīvas piespēles

Latvijas uzbrucējs Patriks Zabusovs otrdien guva vārtus Čehijas hokeja ekstralīgas spēlē, kamēr Roberts Bukarts atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Zabusova un aizsarga Roberta Mamčica pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani" viesos ar rezultātu 3:1 (1:0, 0:1, 2:0) pārspēja Kladno "Rytīrži" komandu, kuras rindās spēlē leģendārais Jaromīrs Jāgrs.

Zabusovs vārtus guva pirmā perioda 17.minūtē, kad pēc uzvarēta iemetiena panāca 1:0. Zabusovs šajā mačā uz ledus pavadīja 14 minūtes un 30 sekundes, kuru laikā divreiz meta pa vārtiem, bloķēja divus metienus un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu, bet Mamčica nebija spēles pieteikumā. 

Tikmēr Bukarts, aizsargs Guntis Galviņš un Vītkovices "Ridera" mājās ar 5:2 (2:0, 1:1, 2:1) uzveica abu latviešu savulaik pārstāvēto Tršinecas "Ocelārži" komandu. Bukarts 17 minūtēs un 26 sekundēs statistikas ailēs atzīmējās ar divām piespēlēm un negatīvu lietderības koeficientu -1, bet Galviņš spēlēja 33 sekundes ilgāk, pielietoja vienu spēka paņēmienu, bloķēja četrus raidījumus un iekrāja neitrālu lietderības koeficientu.

Vēl divās spēlēs savā starpā tikās latviešu pārstāvētās komandas, bet neviens no četriem Latvijas spēlētājiem pie punktiem netika. Aizsargs Kristofers Bindulis un Česke Budejovices "Motor" mājās ar 2:1 (0:0, 0:1, 2:0) uzveica "Mlada Boleslav" ar uzbrucēju Māri Bičevski sastāvā, bet aizsarga Uvja Jāņa Balinska pārstāvētā Litvīnovas "Verva" savā laukumā ar 4:3 (1:1, 1:2, 1:0, 1:0) pagarinājumā guva virsroku pār uzbrucēju Mārtiņu Dzierkalu un Plzeņas "Škoda".

Turnīra tabulā "Škoda" ar izcīnītiem 63 punktiem 36 spēlēs ieņem ceturto vietu, bet aiz tās ar 57, 54 un 53 punktiem 35, 36 un 34 spēlēs ir "Ridera", "Mlada Boleslav" un "Motor" komandas. Vēl 12. ar 47 punktiem 35 spēlēs ir "Verva", bet turnīra tabulas pēdējā 15.vietā ar 25 punktiem 36 spēlēs atrodas "PSG Berani".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Komanda pāri zvaigznēm

Porziņģis un Celtics NBA izslēgšanas turnīru sāks no labākās pozīcijas.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi