Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Želubovskim 500. rezultativitātes punkts Latvijas čempionātā Mogo/LSPA uzvarā OHL mačā

Elviss Želubovskis trešdien Rīgā Optibet Hokeja līgas (OHL) mačā sakrāja 500. rezultativitātes punktu Latvijas čempionātos, komandas trenera Ģirta Ankipāna dzimšanas dienā palīdzot gūt uzvaru Mogo/LSPA vienībai, ziņo klubs.

"Mogo"/LSPA ar 5:2 (2:0, 1:2, 2:0) uzvarēja Tallinas "Panter".

Želubovskis pie 500. rezultativitātes punkta tika astoņas sekundes pirms pirmās trešdaļas beigām, kad pēc viņa metiena ripa trāpīja pa viesu vārtu stabiņu un to vārtos raidīja Ričards Puriņš, panākot 2:0.

499. rezultativitātes punktu uzbrucējs sev sagādāja pēc spēlētām piecām minūtēm un 31 sekundes, kad palīdzēja rezultātu atklāt Reinim Mārtiņam Lejniekam.

Uzvarētāju labā vēl vārtus guva Kārlis Ozoliņš, kurš divreiz izcēlās vairākumā, kā arī Želubovskis, gūstot komandas ceturtos vārtus.

Jubilārs tika atzīts par labāko savā komandā, bet viesiem šādu godu izpelnījās aizsargs Patriks Kokmā.

Mājiniekiem pie diviem rezultativitātes punktiem tika arī Lejnieks (1+1), Lauris Bajaruns un Kaspars Ziemiņš (abiem - 0+2), bet vārtos Henrijs Ančs atvairīja 37 metienus.

Viesiem divus (1+1) punktus nopelnīja Andre Linde, bet vārtus guva arī Andrejs Rozinko. vārtos Villems Henriks Koitmā atvairīja 43 metienus.

Nākamo spēli "Mogo"/LSPA aizvadīs sestdien, izbraukumā tiekoties ar "Kurbads" hokejistiem.

Turnīra tabulā līdere ar 30 punktiem 16 mačos ir "Zemgale"/LBTU, 28 punktus 17 spēlēs ir guvusi "Mogo"/LSPA, 23 punkti 18 spēlēs ir Kurbads" hokejistiem, bet 20 punkti 16 spēlēs - "Prizma" vienībai. Hokeja skola "Rīga" ar 16 punktiem 15 cīņās atrodas sestajā vietā.

OHL četru apļu pamatturnīrs noslēgsies 28.februārī, bet izslēgšanas spēļu turnīrā tiks noskaidroti OHL un Baltijas čempioni.

OHL izslēgšanas turnīrā iekļūs sešas komandas. Ceturtdaļfināls notiks līdz trim uzvarām, bet pusfināls un cīņa par OHL kausu norisināsies līdz četriem panākumiem.

2023./2024.gada sezonā Baltijas čempionātā piedalās Rīgas "Prizma", Hokeja skola "Rīga", Jelgavas "Zemgale"/LBTU, "Mogo"/LSPA un "Kurbads" no Latvijas, "Kaunas City", Elektrēnu "Airwell-Energija", Viļņas "7BET-Hockey Punks" no Lietuvas un Igaunijas klubs Tallinas "Panter".

Arī šajā sezonā Ukrainas pilsoņiem OHL čempionātā netiek piemērots leģionāru jeb ārvalstu hokejistu statuss, bet Krievijas un Baltkrievijas spēlētājiem ir liegts startēt OHL.

Pērn par čempioni kļuva "Zemgale"/LBTU, kas finālā līdz četrām uzvarām ar 4-1 pieveica "Mogo"/LSPA.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi