Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Zīle, Makmilens un Rēdlihs savainojumu dēļ, visticamāk, nevarēs aizvadīt nākamo KHL spēli

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas Dinamo spēlētāji Kristaps Zīle, Brendons Makmilens un Miķelis Rēdlihs iedzīvojušies savainojumos, kuru dēļ viņi, visticamāk, nevarēs piedalīties gaidāmajā regulārā čempionāta spēlē, pavēstījis klubs.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka visi trīs hokejisti nepabeidza ceturtdienas spēli pret Soči vienību, kurā Rīgas klubs zaudēja ar 1:4.

Uzbrucējs Makmilens ir atsvaidzinājis iepriekšējo traumu, bet aizsargam Zīlem pa kāju neveiksmīgi trāpīja ripa, kas viņam liedza pabeigt iepriekšējo spēli. Savukārt Rēdlihs savainojumā iedzīvojās pēc tam, kad viņam ripu pa ausi trāpīja viens no komandas biedriem.

Līdz ar to viņi, visticamāk, nevarēs spēlēt sestdien paredzētajā mačā pret Astanas Baris vienību. Pret Kazahstānas komandu nespēlēs arī aizsargs Uvis Balinskis un pieredzējušais uzbrucējs Gints Meija, kuri arī atlabst no iepriekš gūtiem savainojumiem.

Zīle šīs sezonas 11 mačos ar punktiem nav izcēlies, bet Makmilens deviņās spēlēs guvis vienus vārtus un atdevis vienu rezultatīvu piespēli. Tikmēr Rēdlihs desmit dueļos ticis pie viena vārtu guvuma un trīs rezultatīvām piespēlēm.

Rīdzinieki šobrīd aizvada četru mājas spēļu sēriju. Pirms tam svētdien Latvijas galvaspilsētā viesojās Latvijas hokeja uzbrucēju Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas Spartak, kas svinēja uzvaru ar 3:1, bet otrdien sekoja rīdzinieku uzvara papildlaikā ar 2:1 pret vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvēto somu vienību Helsinku Jokerit. Savukārt sestdien Dinamo noslēgs mājas spēļu sēriju, tiekoties ar Baris.

Šo sezonu Latvijas klubs ir sācis atzīstami, jo 11 spēlēs ir izcīnītas sešas uzvaras, kas ar 13 punktiem ļauj ieņemt piekto vietu Rietumu konferencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šilovs: Nevarēju pievilt komandas biedrus

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs, aizvadot ceturto spēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā, centies parādīt savu labāko sniegumu, lai nepieviltu komandas biedrus, sarunā ar Zie...

Bronzas kodols saglabāts

Latvijas hokeja valstsvienībā būs pārbaudītas vērtības un septiņi jaunpienācēji.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi