Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Ziņas par Ozoliņa diskvalifikāciju bijušas maldinošas

10.oktobrī Ozoliņam nākamajā dienā pēc Rīgas Dinamo uzvarētās cīņas pret Čehovas Vitjaz KHL disciplinārā komiteja piesprieda disciplināro sodu līdz spēles beigām – 20 minūtes.
Pirms Ziemassvētkiem vairākos Latvijas medijos izplatītās ziņas par Rīgas Dinamo kapteiņa Sanda Ozoliņa diskvalifikāciju 5.janvāra spēlē pret Maskavas Spartak ir bijušas maldinošas, aģentūrai BNS apstiprināja kluba preses dienesta vadītājs Jānis Stepītis.

Rīgas Dinamo nav saņēmis informāciju no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) par Ozoliņa diskvalifikāciju uz vienu spēli, turklāt KHL disciplinārā reglamenta noteikumi nemaz neparedz diskvalifikāciju par komandas kapteiņa līdz šim šajā sezonā veiktajiem pārkāpumiem.

KHL disciplinārā komiteja Ozoliņam par uzbrukumu pretiniekam no muguras 22.decembra spēlē pret Minskas Dinamo papildus piesprieda disciplināro 10 minūšu sodu. Spēles tiesneši šo Ozoliņa pārkāpumu sākotnēji novērtēja ar divu minūšu noraidījumu.


KHL disciplinārais reglaments paredz spēlētājam izlaist vienu spēli, ja viņš nopelna otro disciplināro sodu līdz spēles beigām (20 minūtes). Automātiska diskvalifikācija uz vienu spēli pienākas arī par sezonā trešo nopelnīto disciplināro 10 minūšu sodu. Taču Ozoliņam šosezon nav citu disciplināro pārkāpumu, kā vien spēlēs pret Vitjaz un Minskas Dinamo nopelnītie sodi, liecina KHL informācija.

Tādējādi Ozoliņam diskvalifikācija uz vienu spēli nepienākas, jo viņam nav ne divu disciplināro sodu līdz spēles beigām, nedz arī trīs disciplināro 10 minūšu sodu.

Ceturtdienas spēle pret Spartak rīdziniekiem būs pirmā KHL čempionātā kopš 22.decembra.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Brynas pagarina vienošanos ar Indraši

Latvijas hokejists Miks Indrašis nākamsezon turpinās spēlēt Zviedrijas komandā Jēvles Brynas, kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, ceturtdien pavēstīja vienība.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi