Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Znaroks: Baumas par manu pievienošanos Dinamo ir nepatiesas, taču es vēlos strādāt KHL

Baumas par hokeja trenera Oļega Znaroka pievienošanos Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam Maskavas Dinamo nav patiesas, atklājis pats treneris, taču viņš vēlas turpināt darbu KHL.

Maskavas Dinamo, kuru pārstāv Latvijas uzbrucējs Miks Indrašis, pagalam nesekmīgi sākusi KHL 11.sezonu, jo astoņās spēlēs izcīnītas tikai divas uzvaras, vienībai ar pieciem punktiem ieņemot pēdējo - 12.vietu - Rietumu konferencē.

Jau iepriekš izskanēja baumas, ka Dinamo ir jauna galvenā trenera meklējumos, bet kā iespējamie galvenā trenera Vladimira Vorobjova aizstājēji tika minēts Znaroks un Pēteris Skudra, abiem šobrīd esot bez darba.

Tikmēr piektdien Sport Express ziņoja, ka Maskavas klubs veicis pirmās pārrunas ar Znaroku. Laikraksts norādīja, ka Znaroks izvirzījis vērā ņemamus finansiālus nosacījumus, par šo sezonu vēloties divu miljonu eiro lielu atalgojumu, kā arī pa miljonam, par katru pārvarēto "play-off" kārtu. Tāpat Znaroks esot izvirzījis nosacījumu pašam izvēlēties savus palīgus.

Kādreizējais Latvijas izlases hokejists šādas baumas medijam Championat.com noliedza.

"Protams, neesmu priecīgs, ka šāda informācija izskanējusi, jo tā nav patiesa," mājaslapā citēts Znaroks. "Daži cilvēki vienkārši nevēlas, lai es strādātu KHL, tādēļ viņi piesauc šādas naudas summas. Man līdz šim nav bijusi neviena tikšanās ar Dinamo vienību, taču vēlos turpināt darbu šajā līgā."

Znaroks arī sacīja, ka šobrīd viņam nav bijuši piedāvājumi arī no citām KHL komandām. "Šobrīd nav jautājums par to, vai man piedāvās trenēt augsta vai vidēja līmeņa komandu, jo vienkārši vēlos atsākt darbu. Šobrīd gan daži cilvēki cenšas nobiedēt klubu vadības, nosaucot šādas summas manas kandidatūras sakarā, turklāt tādējādi hokeja līdzjutēju acīs kļūstu par negatīvo tēlu."

Treneris pauda, ka baumas par viņa it kā pieprasītajām summām ir smieklīgas, turklāt viņš ir pārliecināts, ka KHL treneri šādus atalgojumus nesaņem

Znaroks no 2010. līdz 2014.gadam jau trenēja Maskavas Dinamo, kur viņa palīgs bija Harijs Vītoliņš, komandai divas reizes izcīnot Gagarina kausu. Pēc tam Znaroks, tiekot apstiprināts par Krievijas izlases galveno treneri, kļuva par Maskavas kluba konsultantu, bet Dinamo galvenā trenera pienākumus pildīja Vītoliņš.

Pēc tam Znaroks vadīja Sanktpēterurgas SKA komandu, ar kuru 2017.gadā arī tika pie Gagarina kausa, bet februārī viņa vadītā Olimpisko atlētu no Krievijas komanda triumfēja Phjončhanas olimpiskajās spēlēs.

Indrašis uz Maskavas Dinamo pārcēlās pēc iepriekšējās sezonas. Viņš šosezon ir guvis trīs vārtus.

Top komentāri

realitāte
r
Maskavas "Dinamo" pārsyāvjiem bail no ietekmīgā jevreja Romana Rotenberga, kuram uz Znaroku ir zobs par "nepietiekamu cieņu".
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi