Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Zubovs: Daudz patīkamāk ir strādāt Krievijas hokeja labā

Krievijas trenerim Sergejam Zubovam, kurš sezonas ievadā trenēja Rīgas Dinamo, daudz patīkamāk ir strādāt ar Krievijas izlasi, izlašu turnīrā Helsinkos žurnālistiem atzina Zubovs.

Pēc "Dinamo" pamešanas Zubovs tika iecelts par Krievijas U-20 izlases treneri un pašlaik Helsinkos piedalās Eirotūres turnīrā.

"Es biju priecīgi satraukts atgriezties šajā atmosfērā. Krievijas izlasē jau daudzus gadus tiek uzturēts augsts līmenis, un par to man ir tikai pozitīvas emocijas. Mans līgums būs spēkā līdz sezonas beigām," žurnālistiem teica Zubovs.

"Pašlaik koncentrējos tikai darbam izlasē. Kas būs rīt vai parīt, mani neinteresē," uz jautājumu par kāda kluba trenēšanu atbildēja Zubovs. "Es tomēr esmu krievs, tāpēc ir daudz interesantāk strādāt šeit - Krievijas hokeja labā."

Zubovs apstiprināja, ka viņam ir labas attiecības ar visiem treneriem izlasē, un svarīgākais ir visiem strādāt saskaņoti, lai varētu izcīnīt augstākos rezultātus Pekinas olimpiskajās spēlēs.

Septembra beigās Zubovs negaidīti paziņoja, ka atstāj "Dinamo" galvenā trenera amatu, un kluba paziņojumā bija norādīts, ka viņš to darījis ģimenes apsvērumu dēļ. Apmēram nedēļu vēlāk tika paziņots, ka viņš izvēlēts par Krievijas U-20 izlases treneri.

Pirms pievienošanās "Dinamo" treneru štābam Zubovs 2011./12.gada sezonā Sanktpēterburgas SKA komandā sāka treneru karjeru, pildot asistenta pienākumus. 2015./16.gada sezonā viņš kļuva par SKA galveno treneri, bet turpmākās trīs sezonas galvenā trenera amatā strādāja "Soči" klubā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi