Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

ZeKurbulis video: Dambis - Baumanis un Nitišs ar elektromobiļiem var uzvarēt PČ rallijkrosā

Diena.lv sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume piedāvā šovakar, 21. septembrī no plkst. 19.30 skatīties jaunāko ātruma un piedzīvojumu raidījumu ZeKurbulis. Šovakar viesos ir latviešu autosportists un auto inženieris Andris Dambis un Legend World Finals dalībnieki - Valters Zviedris un Garijs Rožkalns.

Andris Dambis var lepoties ar vairākkārtēju dalību prestižajā Dakaras rallijā. Turklāt viņa un Māra Saukāna ekipāža bija pirmā pasaulē, kas šajā transkontinentālajā bezceļu rallijreidā piedalījās ar elektromobili. Sarunā ar ZeKurbulis vadītāju Paulu Timrotu par elektromobiļu nākotni autosportā Andris skaidros, kā šādu auto jauda varētu palīdzēt Jānim Baumanim un Reinim Nitišam braukt vēl ātrāk. Viņš ir pārliecināts – ar elektrību darbināma mašīna ir spējīga apdzīt jaudīgākos rallijkrosa spēkratus un palielināt mūsu sportistu iespējas uzvarēt Pasaules čempionātā.

Raidījuma studijā viesosies arī retro auto sacensību Legend World Finals dalībnieki – Valters Zviedris un Garijs Rožkalns. Abi sportisti dalīsies iespaidos pēc ievērības cienīgās cīņas. 16 gadus jaunais Valters uzrādīja lieliskus rezultātus Semi-Pro klasē un guva ceturto vietu 21 sportista konkurencē. Savukārt Garijs Rožkalns, sacensību debitants, savās pirmajās Legend World Finals izcīnīja piekto pozīciju.

ZeKurbulī neiztikt arī bez auto industrijas aktualitātēm un autosporta ziņām. Šovakar uzmanības centrā ir franču auto ražotāja Renault jaunā Megane RS. Auto žurnālists Ilmārs Līkums pētīs, vai šis Renault hečbeks ir karstākais piedāvājums savā segmentā. Bet Artūrs Virbulis skaidros, vai pēc motokrosa MX2 titula iegūšanas Paulam Jonasam jāpāriet uz MXGP.

ZeKurbulis un tā ieraksti, kā arī citi autosporta notikumi skatāmi lietotnē LMT Straume, LMT Mājas viedtelevīzijā un internetā: http://straume.lmt.lv/zekurbulis. Skatītāji aicināti izteikt savas domas Twitter diskusijā ar tēmturi #ZeKurbulis.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi