Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Dikļu pils Retro rallijs

Aizvadītajā nedēļas nogalē, no 10.-12.jūlijam, norisinājās septītais Dikļu pils Retro rallijs. Šogad rallijā piedalījās ekipāžas no Latvijas, Krievijas un Baltkrievijas, kuras trīs dienu laikā nobrauca aptuveni 800 km, apceļojot Kurzemi, Zemgali un Vidzemi, vēsta rīkotāji.

Jau septīto gadu Dikļu pils aicināja pulēt savus antīkos spēkratus, lai dotos piedzīvojumu pilnā braucienā pa Latvijas skaistākajām vietām. Retro rallija starts tika dots 10.jūlija rītā Juglā, Zēlustes muižā. No turienes dalībnieku ceļš veda gar jūras piekrasti uz Kurzemi, paviesojoties Jūrmalā, Kandavā un Kuldīgā.

11.jūlija maršruta laikā visas ekipāžas šķērsoja Dobeli, Jelgavu, Skrīverus un Siguldu. Savukārt noslēdzošajā rallija dienā, 12. jūlijā, mašīnas devās uz Cēsīm un tālāk uz Valmieru, kur vienkopus bija aplūkojamas pie Valmiermuižas alus darītavas. Dienas beigās rallija dalībnieki, kā ierasts, finišēja Dikļu pilī.

Par rallija uzvarētājiem šogad kļuva ekipāža – Aldis Pauga un Kintija Berloti, kuri startēja ar Jaguar markas automašīnu. Ļoti sīva cīņa izvērtās par otro vietu, kurā ierindojās Ēriks Masteiko un Dženeta Masteiko, aiz sevis atstājot Loretu Masteiko un Jāni Slāvieti. Abas ekipāžas startēja ar Porsche markas automašīnām.

Savu simpātijas balvu pasniedza Dikļu pils, un pār tās ieguvējiem kļuva Marks un Nataļja Mejerovi, kuri piedalījās ar VAZ 21013 automašīnu. Rallija zvaigznes balvu, ko pasniedza sacensību direktors Agris Jansons, ieguva rallija debitanti Genādijs un Aleksandrs Lugocevi, startējot ar Jaguar markas automašīnu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi