Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Dzintara aplis 2014 Biķerniekos

5.maijā, Biķernieku kompleksajā sporta bāzē par vēsturisko automobiļu sacensību “Dzintara aplis 2014” pirmā posma uzvarētāju “VAZ 1300” klasē kļuva Pēteris Ziemanis, “VAZ 1600” klasē – Pēteris Laipnieks, “EASTER” vēsturisko formulu klasē – Ivars Krūmiņš, “MONDIAL” vēsturisko formulu klasē – sportists no Igaunijas Taavi Kroon. Savukārt, par Latvijas čempionāta pirmā posma uzvarētāju “Volgu” klasē kļuva Ainārs Šēnfelds, vēsta organizatori.

Sadarbībā ar Ceļu satiksmes drošības direkciju, Antīko automobiļu klubu, Rīgas Motormuzeju un Ghetto Family producentu apvienību, 5.maijā Biķernieku kompleksajā sporta bāzē norisinājās „Dzintara aplis” trešās sezonas pirmā posma sacensības un Latvijas čempionāta pirmais posms „Volgu” klasē.

Kopskaitā pirmajā “Dzintara aplis” sacensību posmā piedalījās 42 sportisti: vislielākais dalībnieku skaits bija vēsturisko “Volgu” klasē – 16 sportistu, “VAZ” klasē – 19 dalībnieku, savukārt, vēsturisko formulu klasē – 7 dalībnieki no Latvijas un Igaunijas. Visi rezultāti ŠEIT

Paši “Dzintara apļa” dalībnieki, pēc pirmajām aizvadītajām sacensībām atzīst, ka, neskatoties uz to, ka vairāki vadošie vēsturisko spēkratu sportisti neuzspēja tehniski sagatavoties uz sezonas pirmā posma sacīkstēm, jau tagad sportistu rindās ir manāmi krietni automašīnu tehniskie pilnveidojumi un sacīkšu dalībnieku profesionalitāte, kas šajā gadā padarīs šīs sacensības interesantākas ne tikai pašiem dalībniekiem, bet arī skatāmākas sacensību apmeklētājiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi