Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 30. maijs
Lolita, Vitolds, Letīcija

Igaunis Jētss līderos pēc rallija Latvija pirmās dienas; Vorobjovs uzmet piecus kūleņus

Igauņu sportists Rauls Jētss ar_ Ford Fiesta _spēkratu ir līderis pēc Latvijas rallija čempionāta (LRČ) noslēdzošā šīs sezonas posma - rallija Latvija - pirmās dienas.Sestdien sportistiem vajadzēja veikt desmit ātrumposmus, no kuriem Jētss uzvarēja tikai vienā, taču tas viņam netraucē šobrīd atrasties kopvērtējuma galvgalī.

Pēc pirmās dienas Jētss kopējā ieskaitē par 4,67 sekundēm apsteidz Mārtiņa Sviļa ekipāžu, kas brauc ar Mitsubishi Lancer Evo spēkratu, bet trešais - 19,25 sekundes aiz līdera - ir lietuvietis Ramūns Čapkausks (Mitsubishi Lancer Evo IX), kuram seko Latvijas karoga startējošais Krievijas pilots Vasīlijs Grjazins (Ford Fiesta S2000).No latviešiem kopējā ieskaitē septītais pagaidām ir Andis Neikšāns (BMW M3), kuram uzreiz seko Rolands Jaunzems (Mitsubishi Lancer Evo VIII).Tāds pats trijnieks, kāds ir kopējā ieskaitē, ir arī R5 klasē, bet N4 klases līderpozīcijā šobrīd ir krievs Igors Bulancevs (Mitsubishi Lancer Evo X), kamēr R2 klasē pagaidām vadībā atrodas Ralfs Sirmacis (Ford Fiesta). Savukārt 2WD klasē šobrīd līderos atrodas Neikšāns.

Tikmēr izstājās Jāņa Vorobjova/Andra Mālnieka ekipāža, kas pēc diviem ātrumposmiem bija sacensību līdere, bet trešajā pēc kļūdas apmeta piecus kūleņus. Nopietni cietusi automašīna, bet sportisti tikuši cauri ar sasitumiem, informē rallija preses pārstāvji.

Rallijs Latvija noslēgsies svētdien, kad sportisti veiks atlikušos sešus ātrumposmus.

Jau vēstīts, ka pēc treniņbraucienā piedzīvota kūleņa šajās sacensībās nestartē Latvijas autorallija pilots Kristaps Feldmanis.

Čempionāta septītais posms risinās Tukuma, Jūrmalas, Rīgas un Cēsu apkārtnē.

Pērn par rallija Latvija uzvarētāju pēc igauņa Sīma Plangi diskvalifikācijas kļuva Jānis Vorobjovs. Šogad rallijs norisinās jau 18.reizi.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi