Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Jonasa tēvs: arī nākamgad Pauls startēs MX2 klasē

"Galvā, protams, jau bija domas par svētkiem, bet līdz pirmajam braucienam vēl neko nesvinējām. Vispirms bija jāizdara darbiņš, un tikai tad jau varēja sākt ballīti," aizvadītās svētdienas notikumus atcerējās par pasaules čempionu motokrosā MX2 klasē kļuvušā Paula Jonasa tēvs Kaspars.

"Nebija domu par to, ka čempiona tituls varētu izslīdēt no rokām. Kāpēc gan lai tas notiktu (iesmejas)? Braucām uz turieni ar vienu domu – jāizdara tas darbiņš, kas visu sezonu tika veikts labi. Bija pēdējais posms, bija tikai jāturpina tādā pašā garā. Nebija jau tā, ka jāpaveic kaut kas ārkārtējs – tikai tas pats, kas visas sezonas garumā," Kaspars Jonass telefonsarunā Dienai atklāja, ka šaubu par Paulam iepriekš sagatavoto čempiona svinību aksesuāru izmantošanu un ballīti vakarā faktiski nav bijis.

Līgums ar KTM rūpnīcas komandu Paulam ir uz vēl diviem gadiem. Jau līguma parakstīšanas brīdī bija skaidrs, ka tik ambicioza komanda cer uz Jonasa kļūšanu par čempionu, un trešajā sadarbības gadā tas īstenojies. Plašāku pārrunu ārpus ballītes atmosfēras ar komandu vēl nav bijis, bet, saprotams, viņi ir apmierināti ar Jonasa veikumu aizvadītajā sezonā. "KTM panākumi un tituli ir diezgan bieža parādība, bet mums no tik mazas valsts kā Latvija tā nav ikdiena. Mums šis čempiona tituls noteikti ir vērtīgāks nekā KTM komandai – kārtējais tituls," skaidro Kaspars Jonass. Vaicāts par Paula nākotnes plāniem, viņš bez minstināšanās norāda, ka arī nākamgad Jonass jaunākais startēs MX2 klasē. "Nav nekur jāskrien, nav jātrako. Ir vēl, ko mācīties, arī ar MX2 mocīti."

Visu rakstu lasiet otrdienas laikrakstā Diena!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi