Laika ziņas
Šodien
Pērkona negaiss
Rīgā +22 °C
Pērkona negaiss
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Noslēpumainais Alonso apsver konkurējošo F-1 komandu piedāvājumus

Ar McLaren komandas sniegumu neapmierinātais spāņu braucējs Fernando Alonso atklājis, ka apsver piedāvājumus no citām Pirmās formulas (F-1) čempionāta vienībām.

Alonso ir 2005. un 2006.gada pasaules čempions, tomēr pēdējos gados viņam nākas mocīties peletona beigu galā, jo Honda nespēj nodrošināt McLaren komandu ar konkurētspējīgu dzinēju.

Kārtējā dzinēja bojājuma dēļ pagājušajā nedēļas nogalē Alonso nespēja noslēgt arī Beļģijas Grand Prix izcīņu.

Pēc sacensībām Spānijas autobraucējs sacīja, ka viņa "akciju vērtība nekad nav bijusi augstāka" vērtējot saņemtos piedāvājumus, taču uzsvēra, ka nekad nav izdarījis pāragrus lēmumus par nākotni dodot mājienu, ka vēlētos, lai McLaren būtu cits dzinēju piegādātājs.

Posma laikā viņš skaidri un skaļi McLaren komandas radiosakaru sistēmā pauda savas izjūtas par Honda dzinēja darbību. "Grūti, tiešām grūti," Alonso sacīja pirms izstāšanās dzinēja problēmu dēļ.

"Domāju, ka manu akciju vērtība nekad nav bijusi augstāka. Redzot piedāvājumus, ko saņemu, jāsecina, ka tā ir laba," Alonso pēc sacīkstes deva mājienu.

Jautāts cik ilgi viņš vēl varētu paciest pašreizējo situāciju, Alonso atbildēja, ka "septiņas vai astoņas sacīkstes", kas ir tik cik atlicis līdz sezonas beigām.

"Jāizskata visas iespējas, bet mums bija fantastiska kvalifikācija un fantastisks starts. Savās karjerās esam guvuši daudzas uzvaras," teica Alonso, uzsverot, ka nepieciešams mierīgi aprunāties par nākamo sezonu. "Esmu apmierināts šajā komandā. Mums bija trīs smagas sezonas, bet McLaren ir viena no labākajām komandām pasaulē, un es labprāt turpinātu strādāt kopā ar to, taču jāvēro, kā attīstīsies lietas."

Pagājušajā nedēļā McLaren komanda pavēstīja, ka viens no tās pilotiem arī nākamajā sezonā būs beļģis Stofels Vandorns, kamēr par otru pagaidām skaidrības nav.

Kā zināms, šosezon Alonso pat tika dota atļauja F-1 posma Monako vietā maijā piedalīties slavenajās Indianapolisas 500 jūdžu autosacīkstēs. Konstruktoru kausa kopvērtējumā McLaren pašlaik ar 11 punktiem apsteidz vien Sauber vienību, kamēr individuālajā ieskaitē Alonso ar desmit punktiem atrodams 15.pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi