Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Otrā zvaigžņu viesizrāde Rīgā

Unikāla iespēja tepat Rīgā klātienē vērot trasē sacenšamies tādas autosporta leģendas kā Sebastians Lēbs, Peters Sūlbergs un citi. Sestdien un svētdien CSDD Biķernieku trasē notiks FIA pasaules čempionāta rallijkrosā desmitais posms.

Tajā pašreizējam kopvērtējuma līderim zviedram Juhanam Kristofersonam būs iespēja nodrošināt čempiona titulu, ko viņam centīsies patraucēt izdarīt Sūlbergs, Reiņa Nitiša komandas biedrs Matiass Ekstrēms, kā arī pērn Rīgā savu pirmo uzvaru čempionātā svinējušais Lēbs un citi. Bez Nitiša un Jāņa Baumaņa pasaules čempionāta ietvaros paralēli startēs vēl pieci latvieši, kuri sacentīsies Eiropas čempionāta Super1600 klasē: Artis Baumanis, Juris Spīķis, Arnis Odiņš, Mārtiņš Lapiņš un Edijs Ošs. Pirmais no viņiem pirms Rīgas posma kopvērtējumā dala līdera godu ar ungāru Kristiānu Šābo, un savu skatītāju priekšā viņš centīsies nostiprināties čempionāta galvgalī.

Artis Baumanis pirms Rīgas posma skaidroja savas attiecības ar galveno konkurentu un komandas biedru Šābo. "Šogad esmu sastādījis nelielu konkurenci, un ātrums mums abiem ir apmēram vienāds. Tomēr izskatās, ka viņš nedaudz profesionālāk brauc nekā es, līdz ar to man ir vairāk jāpamācās. Ir labi, ka varu pamācīties no viņa, bet viņš kaut ko arī no manis. Braucam ar galvu, nevis ar pedāli. Domājam un redzam viens otru. Esam komandas biedri un cenšamies izvairīties no sadursmēm. Nebūs tā, kā tas mēdz notikt F-1, kur notiek muļķīgas sadursmes starp komandas biedriem, kā dēļ tiek zaudēti svarīgi punkti čempionātā." No sportiskā viedokļa raugoties, viņa sniegumam trasē vietējā publika var pievērst lielāko uzmanību.

Visu rakstu lasiet piektdienas laikrakstā Diena!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi