Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Pasaules rallijkrosa čempionāts šosezon būs skatāms LTV7

Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) rīkotais pasaules rallijkrosa čempionāts 2018.gada sezonā tiks translēts Latvijas televīzijas 7 kanālā (LTV7), kā arī LMT Straumē.

LTV7 no 15.aprīļa līdz pat novembra beigām piedāvās translācijas no rallijkrosa pasaules čempionāta posmiem.

"Pēdējos gados, pateicoties Latvijas sportistu panākumiem un lieliski noorganizētām pasaules čempionāta posma sacensībām Rīgā, rallijkross ir izpelnījies lielu ievērību Latvijas sabiedrībā," RA Events citē Latvijas Televīzijas Sporta redakcijas vadītāju Andri Ušacki.

Gatavojoties šī gada translācijām, Ušackis uzsver veiksmīgo sadarbības partneru iesaisti. "Mums ir prieks, ka kopējā sadarbībā ar RA Events un LMT varēsim sniegt visplašāko iespējamo sacensību atspoguļojumu."

"LMT Straumē būs izveidota speciāla rallijkrosa čempionāta sadaļa, kurā būs pieejama informācija par visām šī gada sezonas sacensībām," atklāja LMT digitālo kanālu vadītāja Līga Tauriņa. "Tajā būs iekļauts arī translāciju kalendārs, lai vieglāk varētu sekot līdzi Latvijas sportistu gaitām. Pie katras tiešraides varēs redzēt arī aktuālās rallijkrosa ziņas sociālajos tīklos, kurām būs izmantots tēmturis #WorldRX."

Savukārt RA Events direktors Raimonds Strokšs pauda, ka starpsezonu pārtraukums šogad rallijkrosa pasaulē ievedis ne vien jaunas komandas, vai pārcēlis vadošos braucējus uz citām komandām, bet arī viesis izmaiņas televīzijas translāciju tiesībās. "Lai gan skatītājiem šoreiz būs nedaudz jāpielāgojas ceru, ka šogad rastais unikālais risinājums būs īpaši parocīgs, lai rallijkross ienāktu teju katrā mājā un ikviens interesents varētu sekot līdzi mūsu braucēju Jāņa Baumaņa, Reiņa Nitiša un Arta Baumaņa gaitām uz pasaules un Eiropas skatuves!"

Kopumā gaidāmās sezonas kalendārā būs 12 etapi, Latvijā septembra vidū notiekot devītajam posmam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi