Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Pēc kājas zaudēšanas atgriežas autosportā

Ghetto Family Latvijā un Eiropā šogad pārstāvēs autosportists Jānis Tomsons, kurš 2012.gadā atgriezās autosportā pēc kājas zaudēšanas un šogad turpinās startēt vēsturisko Volgu sacensībās Latvijā un Eiropā, portālu_ Diena.lv informēja Ghetto Family_ galvenā menedžere Sanda Brūna.

Jau šo sestdien, 4. maijā plkst.11:20 Biķernieku trasē tiks atklāta jaunā autošosejas sezona ar sacensību Dzintara Aplis 2013 vēsturisko auto kausa izcīņas 1. posmu un autošosejas čempionāta 1. posmu Nacionālajā klasē. 

Sacensībās Dzintara Aplis 2013 startēs ievērojams skaits Volgas, VAZ un vēsturiskās Formulas, kā arī Nacionālās klases spēkrati. Vienlaikus, pēc vairāk nekā 20 gadu pārtraukuma, šogad atkal norisināsies Latvijas čempionāts Volgu klasē, kur ar 25.numuru uz starta līnijas stāsies arī spēkrats, kuru vadīs autovadītājs ar īpašām vajadzībām Jānis Tomsons.

Jānis Tomsons veiksmīgi debitēja vēsturisko GAZ automašīnu sacensībās 2012.gada sacīkšu sezonā, kopvērtējumā ieņemot augsto 9.vietu. 2013.gadā Jānis plāno startēt vēsturisko automašīnu sacīkstēs Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Polijā un Krievijā, tā demonstrējot cilvēku ar invaliditāti spējas un iespējas, kas uzlabo dzīves kvalitāti, fizisko un garīgo veselību.

"Bērnības sapnis piepildījās 2012.gadā, kad sākām šo projektu. Sākumā pat nebija nojausma, cik liela nozīme var būt tam, ko es daru. Šogad plānoju ar konkrētu piemēru un rezultātiem likt akcentu uz cilvēku ar invaliditati integrēšanu sabiedrībā. Mans elks un iedvesmas paraugs ir itāļu autosportists Alessandro Zanardi," atzīst Jānis Tomsons. "Tāpēc šogad esmu plānojis startēt LAF rīkotajā Latvijas čempionātā un Dzintara Aplis kausa izcīņas posmos."

Skaties DienaTV sižetu par Jāni šeit!

Ghetto Family sekos līdzi Jāņa startiem vēsturisko Volgu sacensībās gan LAF organizētajās Latvijas čempionāta sacensībās, gan Dzintara aplis kausa izcīņai. Vairāk informācijas www.ghettofamily.com.




Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi