Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Rallijs Sarma 2022 tomēr uzņems ierobežotu skaitu skatītāju

Lai arī sākotnēji tika paziņots, ka rallijs Sarma 2022, notiks bez skatītāju līdzdalības, rallija organizatori, konsultējoties ar atbildīgajām iestādēm un epidemioloģiskajiem speciālistiem, ir raduši iespēju rallija skatītāju zonās ielaist ierobežotu skaitu skatītāju. Rallijs Sarma 2022 notiks epidemioloģiski drošā vidē, zaļajā režīmā. Tas nozīmē, ka ralliju varēs apmeklēt skatītāji tikai ar sadarbspējīgiem Covid-19 sertifikātiem, ievērojot striktus Covid-19 izplatības ierobežošanas pasākumus.

"Pirmo reizi rallija Sarma pastāvēšanas vēsturē biļetes tirgosim tikai iepriekšpārdošanā un tikai internetā. Tas ir tāpēc, ka biļešu skaits ir ierobežots un visām biļetēm ir jābūt ar vārdu un uzvārdu, ko ierastajā veidā nespējam nodrošināt. Turklāt arī negribam pieļaut situāciju, ka kāds atbrauc uz ralliju un ir spiests braukt mājās, jo nav ticis pie biļetes," stāsta rallija Sarma direktors Vilhelms Sniedzāns.

Biļetes būs iespējams iegādāties tiešsaistes biļešu tirdzniecības platformā eKase.lv. Rallija organizators aicina visus skatītājus pirms biļešu iegādes iepazīties ar noteikumiem un rallija laikā tos rūpīgi ievērot, lai neradītu problēmas ne sev, ne rallija organizatoram. Jāatceras, ka, iegādājoties biļeti, skatītājs piekrīt visiem noteikumiem un apzinās, ka biļeti nebūs iespējams ne atgriezt, ne apmainīt, ne nodot citām personām, ja nespēs ierasties vai izpildīt kādu no noteikumu punktiem.

"Mums ir prieks, ka, piesaistot zinošus cilvēkus un sakārtojot procesus, varam ralliju atvērt arī skatītājiem. Rallijs bez skatītājiem nav rallijs! Bet man ir jālūdz visi skatītāji, novērtēt to darbu, ko esam izdarījuši, un būt apzinīgiem, ievērot noteikumus un neradīt problēmas ne sev, ne mums. Pateicos arī ministrijām un atbildīgajiem dienestiem, kuri izprata mūsu situāciju, un sniedza visu iespējamos padomus un atbalstu, lai mums nebūtu "jāuzceļ Gulbenes novada mūris" un ziemā "jāgana sēņotāji"," neslēpjot prieku, saka Sniedzāns.

Būtiskākās atšķirības, ar kurām būs jāsaskaras skatītājiem ir tās, ka skatītāju zonās tiks kontrolēts skatītāju skaits un populārākajās zonās visi gribētāji var netikt ielaisti. Skatītāju un sportistu plūsmām ir jābūt šķirtām, kas nozīmē, ka ieiešana un iziešana caur ātrumposmu startiem un finišiem būs aizliegta. Tieši tā pat tiks liegta skatītāju piekļuve servisa parkam un rallija centram. Skatītājiem jāņem vērā, ka, piebraucot pie biļešu kontroles punktiem, visiem skatītājiem ir jālieto sejas maskas un skatītāju zonās jāievēro 2 metru distance starp mājsaimniecībām.

"Aicinu skatītājus būt saprotošus un uz ātrumposmiem doties laicīgi, sagatavojot biļetes, sertifikātus un dokumentus, jo biļešu kontrolpunktos tas tiks pārbaudīts un katra aizķeršanās tikai kavēs citus skatītājus. Esiet piesardzīgi, un kopā ar mums ievērojiet valstī ieviestos ierobežojumus!" piebilst Sniedzāns.

Skatītājiem saistošos noteikumus iespējams atrast mājas lapās autorally.lv un ekase.lv. Savukārt plašāka informācija par ralliju Sarma 2022 ir atrodama autorally.lv un sociālajos tīklos.
 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi