Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Rosbergs: Ferrari sniegums šosezon man ir pārsteigums

Pirmās formulas (F-1) komandas Mercedes pilotam vācietim Niko Rosbergam šosezon Ferrari vienības un tās pilota Sebastjana Fetela no Vācijas šosezon demonstrētais sniegums ir pārsteigums.

Jau ziņots, ka pagājušajā nedēļā Fetels uzvarēja Malaizijas Grand Prix izcīņā, kas bija jaunās sezonas otrais posms. Viņš aiz sevis atstāja abus Mercedes pilotus - pašreizējo pasaules čempionu britu Lūisu Hamiltonu un Rosbergu.

"Pēc sezonas pirmā posma Austrālijā, kad ar Hamiltonu izcīnījām uzvaru, izteicos, ka vēlos redzēt lielāku šovu un cerēju, ka Ferrari spēs mūs izaicināt. Tomēr nebiju gaidījis, ka mums viņu priekšā nāksies piekāpties," sacīja Rosbergs. "Nebija gaidījis tik daudz no Fetela un Ferrari. Tas bija pilnīgs pārsteigums."

"Tagad mums komandā ir jāsanāk kopā un jāapspriežas. Ferrari formula lielajā karstumā labāk tika galā ar riepām, tāpēc tas mani nedaudz biedē. Fetels bija vienkārši pārāk ātrs, turklāt Ferrari dzinējs, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, ir krietni labāks," izteicās Rosbergs.

Čempionāta kopvērtējumā līderis ar 43 punktiem joprojām ir Hamiltons, bet viņam ar attiecīgi 40 un 33 punktiem seko Fetels un Rosbergs, bet ceturtais ar 20 punktiem ir pieredzējušais brazīlietis Felipe Masa (Williams).

Šosezon F-1 piloti sacentīsies 19 posmu garumā. Sākotnēji bija plānoti 20 etapi, tomēr pagājušajā nedēļā tika atceltas vasarā gaidāmās sacīkstes Vācijā.

Nākamais F-1 posms norisināsies nākamnedēļ Ķīnā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi