Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Uvis Slakteris: esmu dzimis laimes krekliņā

"Pirmā laiva ietriecās manī, kā rezultātā es uzlidoju augšā un apgriezos, bet otrā palēcās uz manis gluži kā uz tramplīna," svētdien Ungārijā, Dunaujvārošā, ātrumlaivu Otrās formulas (F-2) pasaules čempionāta finālbrauciena laikā notikušo avāriju Diena.lv aprakstīja "Riga Powerboat Team" pilots Uvis Slakteris.

Pēc avārijas sportistam traumēta muguras augšdaļa, asteskauls, kā arī jūtamas sāpes galvā, tomēr viņš cer jau drīzumā tikt uz kājām."Pirmajā brīdī bija dulla galva, kā arī biju iesprūdis zem ūdens. Šobrīd man sāp astes kauls, galva un muguras augšdaļa. Vissmagāk ir ar astes kaulu, jo nevaru normāli apsēsties, sēžu tikai uz sāniņu," saka U.Slakteris. Sarunā ar _Diena.lv_ pilots stāstīja, ka ir ceļā uz Latviju un otrdien plānojot doties pie ārsta, lai pārbaudītu, vai nav guvis smadzeņu satricinājumu un smagas muguras traumas. "Mana un otrā laiva, ar kuru saskrējos, ir ļoti smagi bojātas. Salabot jau iespējams visu, tomēr tas nebūs vienkārši," saka U.Slakteris.

Nākamās sacensības sportistam paredzētas 11.jūlijā. "Ceru, ka tālāko sportošanu avārija neietekmēs, tomēr 2008.gada avārija Rīgā notikušajā F-2 Pasaules čempionātā, salīdzinot ar šo, bija tikai ziediņi. Tagad daudzi saka, ka esmu dzimis laimes krekliņā," saka pilots.

Iepriekš ziņots, ka U.Slakteris brīvajos treniņos guvis otru labāko rezultātu, bet izslēgšanas braucienos izcīnījs trešo vietu. Pilotam bija noteikta sestā sākuma pozīcija kvalifikācijas kopvērtējuma finālbraucienā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi