Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Tour de France varētu pārskatīt sacensības bez līdzjutējiem

Francijas Sporta ministrija gaida, ka Tour de France organizatore ASO izteiks jaunus priekšlikumus par šī gada velobrauciena sarīkošanu pēc premjerministra Eduāra Filipa paziņojuma par masu pasākumu atcelšanu līdz septembrim.

Tour de France vadītājs Kristians Prudoms iepriekš bija izslēdzis slēgto durvju principu trīs nedēļu garajām sacensībām, kas jau ir atliktas uz vasaras beigām koronavīrusa uzliesmojuma dēļ.

Tādā gadījumā sacensību sākums 29.augustā Nicā nebūtu atļauts, jo valdība noteikusi, ka notikumi, kuros ir vairāk nekā 5000 cilvēku, nenotiks vismaz līdz 1.septembrim.

Filips savā otrdienas runā, informējot par valdības plāniem, tieši neminēja riteņbraukšanu, taču faktiski noslēdza 2019./2020.gada sezonu valstī futbolā un regbijā.

ASO jau ir pieredze ar slēgto durvju sacensībām martā notikušajā Parīzes - Nicas velobraucienā, aizvadot to bez līdzjutējiem starta un finiša zonās. Augustā tāpat varētu notikt Criterium du Dauphine sacensības, kas varētu tikt izmantotas kā pārbaude riteņbraukšanai bez skatītājiem.

Tomēr Francijas riteņbraucējiem ir arī labas ziņas, jo Filips paziņoja arī par to, ka individuālie treniņi brīvā dabā varētu tikt atļauti no 11.maija. Profesionāļi kā, piemēram, četrkārtējais tūres čempions Kriss Frūms iepriekš ir bijuši spiesti trenēties tikai telpās uz velo veltņiem.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Merzļikinam un Blue Jackets sagrāve pret Jets

Graujošu zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē svētdien piedzīvoja Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins un viņa pārstāvētā Kolumbusas Blue Jackets komanda, kas savā la...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi