Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

BMX riteņbraucēja Stūriška uzvar Eiropas kausa posmā Valmierā

Latvijas BMX riteņbraucēja Veronika Stūriška sestdien Valmierā Eiropas Riteņbraukšanas savienības (UEC) Eiropas kausa piektā posma sacensības starp juniorēm izcīnīja pārliecinošu uzvaru, informē Latvijas Riteņbraukšanas federācija (LRF).

Stūriška starp juniorēm bija pārliecinoši labākā un finālā otrās vietas ieguvēju francūzi Zoi Fovjēru apsteidza par vairāk nekā četrām sekundēm. Latvijas riteņbraucējai arī padevās ātrāks apļa laiks nekā elites un U-23 grupas uzvarētājām.

Tikmēr U-23 vecuma grupā Kārlis Pedraudzis finālā ierindojās trešajā pozīcijā, arī kāpjot uz goda pjedestāla.

Vīriešu konkurencē Kristenam Krīgeram pirmo reizi šosezon izdevās sasniegt Eiropas kausa posmā finālu, kurā viņš ierindojās sestajā pozīcijā. Uzvaru izcīnīja Eiropas kausa kopvērtējuma līderis no Beļģijas Rubens Gommērs, aiz sevis atstājos Eiropas čempionu Kaju Vaitu no Lielbritānijas.

Arī sieviešu konkurencē augstākais rezultāts Latvijas BMX riteņbraucējām bija sestā pozīcijā, kuru sasniegt izdevās Vinetai Pētersonei, kamēr pirmo vietu ieņēma Malēne Kejlstrupa no Dānijas.

Svētdien Eiropas kausa sestā posma sacensības ar elites, U-23, junioru un 15-16 gadus vecu jauniešu sacensībām sāksies jau plkst.9.15. Fināli šajās sacensībās sāksies plkst.11.30. Otrās dienas bērnu, jauniešu un amatieru sacensības sāksies plkst.13.25, bet fināli plānoti ap plkst.16.

UEC Eiropas kausa posmi BMX Valmierā notiek otro gadu pēc kārtas. Šogad dalībnieku skaits ir ievērojami palielinājies, un par godalgām cīnās ne tikai Eiropas vadošie BMX braucēji, bet arī pārstāvji no Kolumbijas un Jaunzēlandes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi