Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Liela interese par ZZK 30 gadu jubilejas sacensībām riteņbraukšanā Biķerniekos

Trešdien, 10. maijā, Biķernieku kompleksajā spora bāzē notiks titulētās riteņbraukšanas komandas un labi zināmā velo tirgotāja “ZZK” 30 gadu jubilejas sacensības riteņbraukšanā, kas ir izsaukusi lielu interesi riteņbraucēju vidū, jo jau tagad ir pieteikušies pāri par diviem simtiem dalībnieku.

Šīs jubilejas sacensības ievadīs šīs sezonas iecienītās 1. kategorijas starptautiskās šosejas riteņbraukšanas sacensības “Biķernieku apļi”, dalībniekiem sacenšoties gan individuālajā braucienā, gan arī beigās 77 kilometru garajā grupas braucienā, pulcējot arī vairākus vadošos kaimiņzemju riteņbraucējus.

Maija otrajā trešdienā Biķernieku trasē pulcēsies gan Latvijas, gan pārējo Baltijas valstu spēcīgie riteņbraucēji, lai viena no vadošā velo veikala “ZZK” jubilejas sacensībās ar vērienu atklātu sezonu tradicionālajām sacensībām “Biķernieku apļi”, sacenšoties individuālajā braucienā un arī grupas braucienā.

“ZZK” ir gan labi pazīstama riteņbraukšanas komanda, kuras pārstāvji ir ieguvuši daudzas uzvara un godalgotas vietas Latvijas čempionātos un pašmāju lielākajās sacensībās, bet arī guvuši augstus panākumus starptautiskajā arēnā, it īpaši MTB XCO krosā, kur ir bijušas vietas desmitniekā Pasaules kausa posmos un individuālās, kā arī sezonas kopvērtējuma uzvaras U23 grupā. Veikals ”ZZK” jau no deviņdesmito gadu sākuma ir kļuvis par atpazīstamu zīmolu.

Trešdien "ZZK” jubilejas sacensībās ir aicināti piedalīties dažāda vecuma riteņbraucēji – junioru, amatieru, elites vīriešu, kā arī sieviešu kategoriju braucēji. Sacensību pirmajā pusē dalībnieki sacentīsies individuālajā braucienā, veicot no 11km-16,5km atkarībā no grupas. Savukārt pašā noslēgumā paraudzēts aizraujošs 77km grupas brauciens, kurā varēs piedalīties arī izturīgākie un spēcīgākie no individuālajā braucienā startējušajiem, 5,5km apli veicot 14 reizes.

Sacensību sākums gaidāms pulksten 16:30, bet vakara nagla - grupas brauciens sāksies 19.30.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi