Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Štrombergs vēl joprojām neziņā par savu nākotni

Divkārtējais olimpiskais čempions BMX riteņbraukšanā Māris Štrombergs vēl joprojām ir neziņā par savu nākotni un kā vienīgo mērķi, kā dēļ varētu turpināt savu karjeru, uzskata 2020.gada Tokijas olimpiskās spēles, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam Sporta studija atklāja valmierietis.

Štrombergam pēdējais lielais starts bija jūlijā, kad viņš pasaules čempionātā apstājās astotdaļfinālā. Pēc tam 30 gadus vecais valmierietis paziņoja, ka ir neziņā par savu nākotni.

"Mačos kaut kādos braukšu, bet tikai, lai sevi uzturētu formā," par plāniem nākamajam gadam stāstīja Štrombergs. "Esmu pārdomu periodā. Plinti krūmos neesmu metis. Nākamais gads būs tāda sevis iekšējā meklēšana. Ja tās uzvaru sajūtas nebūs, tad 2018.gadas būs pēdējais manā karjerā."

Kā savu motivāciju turpināt karjeru Štrombergs minēja 2020.gada Tokijas olimpiskās spēles, pēc kurām gan noteikti tiktu likts punkts.

2019.gadā Štromberga dzimtajā pilsētā Valmierā norisināsies Eiropas čempionāts, kas gan nebūs galvenais, lemjot par karjeras turpināšanu vai beigšanu.

"Ir patiešām forši, ka Latvija ieguvusi tiesības rīkot Eiropas čempionāta finālu. Tomēr jābūt motivētam uz lielāku periodu, nevis tikai atbraukt un atrādīties uz vieniem mačiem," skaidroja Štrombergs, kura ģimenē gaidāms pieaugums.

Štrombergs par olimpisko čempionu kļuva 2008.gadā Pekinā un 2012.gadā Londonā, bet pērn Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs arī nostartēja neveiksmīgi, apstājoties ceturtdaļfinālā. Pēc tam viņš paziņoja, ka savu karjeru turpinās vēl šajā sezonā, jo noteikti vēlējās startēt pasaules čempionātā ASV, bet par tālāku nākotni arī tad bija neziņā.

Latvieša rēķinā ir arī divi pasaules čempiona tituli, kurus viņš izcīnīja 2008. un 2010.gadā.

Top komentāri

nu
n
bishki par mazu tas x ritenis starp k'aja'm .
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi