Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ventspilī atklās jauno BMX sezonu

Sestdien Ventspilī norisināsies SMScredit.lv BMX čempionāta 2018. gada sezonas pirmais posms. Jaunajā sezonā iekļauti kopumā septiņi posmi. Svētdien turpat norisināsies Ventspils kausa izcīņas sacensības.

Lai arī starptautiskā BMX sacensību sezona jau rit pilnā sparā, Latvijā, ņemot vērā laika apstākļus, pirmās sacensības tradicionāli tiek rīkotas aprīļa otrajā pusē. Izņēmums nebūs arī šis gads. Kuplā Latvijas BMX saime šīs nedēļas nogalē pulcēsies Ventspilī. Šeit notiks pašmāju lielākā BMX sacensību seriāla SMScredit.lv BMX čempionāta pirmais posms un Ventspils kausa izcīņas sacensības.

SMScredit.lv BMX čempionāta sestajā sezonā iekļauti kopumā septiņi posmi, kas visas sezonas garumā norisināsies dažādās Latvijas vietās. Sacensību seriāls, kurā piedalās dalībnieki ne tikai no Latvijas, bet arī Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Krievijas un Baltkrievijas, orientēts uz bērnu, jauniešu, kā arī amatieru grupām. Tomēr katrā posmā par uzvaru sacentīsies arī elites un junioru apvienotās grupas sportisti.

Otro gadu pēc kārtas sezonas pirmais posms norisināsies BMX kluba Ventspils spars mājas trasē. Priekšbraucieni visām vecuma grupām sāksies no pulksten 13:00, kamēr galvenā cīņa par godalgām risināsies no pulksten 15:30.

Tikmēr svētdien no pulksten 11:00 turpat norisināsies Ventspils kausa izcīņas sacensības, kurās arī gaidāma spraiga un aizraujoša cīņa dažādās vecuma grupās. Sesto gadu pēc kārtas Latvijas lielākā BMX sacensību seriāla galvenais atbalstītājs ir kompānija SMScredit.lv.

2018. gada SMScredit.lv BMX čempionāta sezonas kalendārs:

21.04. – Ventspils

12.05. – Jelgava

26.05. – Vecpiebalga

16.06. – Burtnieku novads (Avoti)

28.07. – Madona

11.08. – Saldus

25.08. – Rīga

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi