Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Gulbis: Mačā pret Beretīni es pasniedzu pārāk daudz dāvanu

Latvijas vadošais tenisists Ernests Gulbis trešdien Francijas atklātā čempionāta otrās kārtas mačā pretiniekam Mateo Beretīni no Itālijas pasniedzis pārāk daudz dāvanu, uzskata sportists.

Jau ziņojām, ka Gubis trešdien otrajā kārtā ar 2-6, 6-3, 4-6, 3-6 piekāpās Beretīni. Latvijas tenisists šajā mačā pamanījās pieļaut 15 dubultkļūdas, kamēr viņa pretinieks - tikai divas. Ievērojams bija arī nepiespiesto kļūdu skaits - 67 pret itāļa 29.

"Beretīni ir labs un jauns tenisists, kuram ir laba serve un sitiens no labās puses, kamēr sitiens no neērtās puses nav tik labs, lai arī pret mani arī tas viņam bija gana veiksmīgs. Arī savam izmēram viņš kustās gana labi," 21 gadu veco pretinieku sarunā ar portālu Ubitennis.com slavēja Gulbis.

Savukārt par savu sniegumu Gulbis bija vīlies.

"Zināju, ka Beretīni spēlēs labi. Ja godīgi, es viņam pārāk daudz ko uzdāvināju. Man bija pārāk daudz dubultkļūdu un nepiespiesto kļūdu. Tieši tāpēc viņš lauza manu servi. Beretīni aizvadīja labu spēli, tomēr nepaveica neko iespaidīgu. Viņš vienkārši muļķīgi nekļūdījās un ar to lielākoties ir pietiekami 80% gadījumu," atzina Gulbis.

Gulbis ATP rangā atrodams 160.vietā, bet Beretīni ieņem 96.pozīciju. Abiem tenisistiem šī bija pirmā savstarpējā spēle vēsturē.

Gulbis French Open pamatturnīrā spēlēja jau 12.gadu pēc kārtas. Pamatsacensības Latvijas vīru pirmā rakete sasniedza aizvadītajā nedēļā, pārvarot trīs kvalifikācijas kārtas, par ko nopelnīja 25 ATP ranga punktus. Savukārt, sasniedzot jau otro kārtu, viņš tika pie 70 punktiem, kas ļaus veikt nelielu kāpumu rangā.

 

Top komentāri

kulons
k
Ko nu uztraucas, jo dāvanas, it īpaši lielā daudzumā, pasniegt ir īsta džentlmeņa cienīga rīcība.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi