Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Gulbis sezonas pirmajā turnīrā izstājas astotdaļfinālā

Latvijas vadošais tenisists Ernests Gulbis ceturtdien Francijas Klusā okeāna teritorijā Jaunkaledonijā piedzīvoja zaudējumu Numea Challenger turnīra trešajā kārtā jeb astotdaļfinālā.

Gulbis (ATP 258.) savā sezonas trešajā mačā ar 2-6, 2-6 piekāpās Tristanam Lamezinam no Francijas (ATP 215.), kurš iepriekšējā kārtā uzveica sacensību pirmo numuru Federiko Delboni no Argentīnas.

Abi tenisisti jau pie pirmajām pretinieku servēm ieguva iespēju izvirzīties vadībā, bet tas izdevās vien ceturtajā geimā, kad francūzis ar pirmo mēģinājumu atņēma Gulbim servi, panākot 3-1. Latvijas sportists turpinājumā nespēja atbildēt ar to pašu un astotajā geimā vēlreiz zaudēja savu servi, piedzīvojot neveiksmi ar 2-6.

Otrajā setā Lamezins pirmo "breiku" veica sestajā geimā, kas gan viņam nenācās viegli, jo Gulbis pirmajos divos mēģinājumos prata aizsargāties. Jau nākamajā geimā pie savas serves francūzis panāca 5-2, bet īsi pēc tam viņš vēlreiz "lauza" Gulbja servi, svinot uzvaru mačā.

Par dalību trešajā kārtā Gulbis nopelnīja astoņus ATP ranga punktus.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Gulbis turnīra otrajā spēlē ar 6-4, 6-4 uzvarēja Mohamedu Safvatu no Ēģiptes, kuram sacensībās bija piešķirts 16.numurs. Iepriekš pirmās kārtas duelī viņš ar 1:6, 6:3, 7:6 (7:5) uzvarēja Maksimiljanu Martereru no Vācijas (ATP 239.)

Gulbis šo sezonu iesāka 226.vietā, bet pirmdien pēc atjaunotā ranga piedzīvojis 32 vietu kritumu.

Gulbis pirms šī turnīra pēdējo reizi kortā devās oktobra vidū Stokholmas International turnīrā, kurā nepārvarēja kvalifikācijas pirmo kārtu, zaudēdams tenisistam, kurš tobrīd rangā ieņēma 1570.pozīciju. Tenisists 2019.gada sezonā piedalījās 29 turnīros, bet tikai divos viņš aizvadīja vairāk nekā divus mačus. Visvairāk - četras spēles - Gulbis aizvadīja februārī Roterdamas ATP World Tour 500 turnīrā.

Gulbis aizvadītajā sezonā uzvaru izcīnīja sešos dueļos, kopumā aizvadot 23 mačus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi