Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Igauniete Kontaveita U.S. Open astotdaļfinālā piekāpjas Osakai

Japānas vadošā tenisiste Naomi Osaka svētdien US Open astotdaļfinālā pārliecinoši uzvarēja Igaunijas un arī Baltijas pirmo numuru Aneti Kontaveitu, sasniedzot turnīra ceturtdaļfinālu.

Ranga devītais un turnīra ceturtais numurs Osaka ar 6-3, 6-4 uzvarēja Kontaveitu (WTA 21.), kurai bija piešķirts 14.numurs.

2018.gada "US Open" čempione kortā pavadīja vien stundu un 12 minūtes.

Kontaveita gan demonstrēja atzīstamu sniegumu, jo Osaka spēli varēja noslēgt jau ar iepriekš neizmantotām piecām mačbumbām.

Ceturtdaļfinālā Osaka tiksies ar amerikānieti Šelbiju Rodžersu (WTA 93.), kura ar 7-6 (7:5), 3-6, 7-6 (8:6) negaidīti uzvarēja turnīra sesto numuru Petru Kvitovu no Čehijas (WTA 12.).

Tāpat nākamajā kārtā nespēlēs vāciete Angelika Kerbere (WTA 23.). At 17.numuru izliktā Kerbere ar 1-6, 4-6 zaudēja Dženiferai Breidijai no ASV (WTA 41.), kurai "US Open" piešķirts 28.numurs.

Breidija ceturtdaļfinālā tiksies ar Jūliju Putincevu no Kazahstānas (WTA 35.), kurai piešķirts 23.numurs. Viņa ar 6-3, 2-6, 6-4 uzvarēja Petru Martiču no Horvātijas (WTA 15.), kura bija izlikta ar astoto numuru.

Jau ziņots, ka Latvijas sieviešu tenisa otrā rakete Anastasija Sevastova trešdien ASV atklātā čempionāta otrajā kārtā ar rezultātu 3-6, 6-7 (5:7) zaudēja ukrainietei Martai Kostjukai.

Par otrās kārtas sasniegšanu Sevastova nopelnījusi 70 WTA ranga punktus.

ASV atklātajā čempionātā Covid-19 pandēmijas dēļ nevarēs redzēt vairākas tenisa zvaigznes, tajā skaitā Latvijas pirmo raketi Aļonu Ostapenko.

No šī gada turnīra dalību atsauca vairākas favorītes, piemēram, pērnā gada čempione Bjanka Andresku, Simona Halepa, Ešlija Bārtija, Kiki Bertensa, Jeļena Svitoļina un citas augsta līmeņa tenisistes.

Ņujorka martā un aprīlī bija viena no vissmagāk cietušajām ASV pilsētām, kad Covid-19 epidēmija pārņēma ASV. Pagaidu slimnīca pat tika iekārtota ASV Tenisa centra iekštelpu laukumos.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi