Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Jau šonedēļ Rīgā norisināsies Baltijas kausa finālposms ratiņtenisā

2017. gada 8. decembrī, jau trešo gadu pēc kārtas, Latvijā notiks Baltijas kausa finālposms ratiņtenisā, kurā piedalās Igaunijas, Lietuvas un Latvijas izlases sportisti, informē organizatori.

"Kad nu jau gandrīz pirms sešiem gadiem uzsāku šo sporta veidu Latvijā, uzreiz ienāca prātā ideja, ka varētu organizēt turnīru starp Baltijas valstīm, kurā piedalītos Latvijas, Lietuvas un Igaunijas labākie sportisti. Domāju, ka tā ir lieliska iespēja gan apmainīties pieredzē, gan uzturēt draudzīgas attiecības”, stāsta Baltijas kausa idejas autore un Latvijas izlases trenere Terēza Stenclava.

Baltijas kauss ratiņtenisā notiek trijos posmos - 1.posms risinās Igaunijā, 2.posms Lietuvā un 3.finālposms Latvijā, kur gada noslēguma ceremonijā uzvarētāju komandai tiek pasniegts ceļojošais kauss.

Latvijā šis turnīrs notiek tenisa klubā Enri, Vaidavas ielā 4, kas ir pirmais tenisa klubs, kurš tika uzbūvēts pilnībā pielāgots cilvēkiem ratiņkrēslos.

”Ļoti priecājos, ka mums parādījās Baltijas kauss. Tā ir lieliska iespēja trīs reizes gadā paspēlēt ar Lietuvas un Igaunijas spēcīgākajiem spēlētājiem, jo Latvijā ir salīdzinoši maz spēlētāju, tāpēc to uztveru kā ģenerālmēģinājumu starptautiskajiem mačiem, kur mums stājas pretim spēcīgi spēlētāji no visas pasaules,” norāda Latvijas izlases ratiņtenisa spēlētājs un Tenisa skolas - TS audzēknis Maksims Voroņeckis: 

Izlases spēlētāja Žanete Vasaraudze Gailīte: ”Baltijas kauss ir lieliska pieredzes apmaiņa, jo mēs satiekam spēlētājus un trenerus arī no Igaunijas un Lietuvas. Ļoti priecājos, ka mums (Latvijas sieviešu komandai) jau divus gadus pēc kārtas bija iespēja uzvarēt Baltijas kausu un paturēt ceļojošo kausu Latvijā.”

Šogad, Baltijas kausa ietvaros, notiks ratiņtenisa paraugdemonstrējumi bērniem un jauniešiem, kurus vadīs Latvijas izlases trenere Terēza Stenclava un Tenisa skolas-TS trenere Kristiāna Pīlāga. Pēc paraugdemonstrējumiem, būs iespēja pieteikt bērnus un jauniešus ratiņkrēslos 2018. gada (bezmaksas) nodarbībām.

Terēza Stenclava: “Šogad Baltijas kausa ietvaros novadīsim paraugtreniņu bērniem un jauniešiem ratiņkrēslos. 2018. gadā kopā ar Enri līdzīpašnieku Jevgeniju Nimecu plānojam attīstīt tieši bērnu un jauniešu ratiņtenisu. Tāpēc ļoti ceru, ka 2018. gada decembrī jau varēsim Latvijā atklāt arī bērnu un jauniešu Baltijas kausu ratiņtenisā.”

Bērnu un jauniešu (līdz 25 g.v.) vecākus lūdzam pieteikties projektam pa tālruni +37126552880.



 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Šī bija mūsu labākā spēle turnīrā

Pret Slovākijas izlasi parādītais sniegums bijis labākais, kādu šajā turnīrā Latvijas hokejisti ir demonstrējuši, pēc uzvaras pasaules čempionāta mačā sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienīb...

Ločmelis: Dabūjām emocijas no Gudļevska

Latvijas hokejisti svētdien pasaules čempionāta mačā smēlās emocijas no valstsvienības vārtsarga Kristera Gudļevska, pēc uzvaras sarunā ar žurnālistiem teica izlases uzbrucējs Dans Ločmelis.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi