Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Nadals pirms French Open triumfē Romā, atgriežoties ATP ranga galvgalī

Spānijas tenisa zvaigzne Rafaels Nadals svētdien veica lielisku atspēlēšanos un triumfēja prestižajā Romas ATP Masters 1000 turnīrā.

Pasaules otrā rakete Nadals finālā ar 6-1, 1-6, 6-3 uzvarēja talantīgo Vācijas tenisistu Aleksandru Zverevu, kurš Romā triumfēja pērn.

Šis mačs stipra lietus dēļ tika pārtraukta trešajā setā, kad Nadals atradās iedzinējos ar 1-3. Tomēr, tenisistiem atgriežoties kortā, spānis uzvarēja piecus geimus pēc kārtas un nodrošināja sev titulu.

Uzvara Romas turnīrā Nadalam arī ļaus pirms Francijas atklātā čempionāta, kas sāksies jau pēc nedēļas, atgriezties pasaules ranga pirmajā vietā. Spānim Romā šis ir jau astotais tituls.

Māla sezonā Nadals šogad uzvarējis trijos no četriem turnīriem un viņš tiek uzskatīts par galveno favorītu arī Francijas atklātajā čempionātā.

Nadala karjerā šis ir jau 78.ATP tituls, kas viņam visu laiku uzvarām bagātāko tenisistu sarakstā ļauj ieņemt ceturto vietu.

Pirms tam pusfinālā Nadals pieveica serbu zvaigzni Novaku Džokoviču, kurš pamazām atgūstas no veselības likstām.

Tikmēr Romā dāmu turnīrā WTA "Premier" svētdien uzvaru izcīnīja Jeļina Svitoļina no Ukrainas, kura finālā ar 6-0, 6-4 pārspēja pasaules ranga līderi, rumānieti Simonu Halepu.

Šīs cīņas gaitā gan Halepa saskārās ar veselības problēmām, turklāt viņai pat bija nepieciešams medicīniskais pārtraukums.

Līdz ar to ukrainiete ieguva savu trešo titulu šajā sezonā. Pirms tam viņa bija labākā šī gada sākumā notikušajos Dubaijas un Brisbenas turnīros.

Zīmīgi, ka šīs abas tenisistes savā starpā tikās arī pērnā gada Romas turnīra finālā, arī toreiz panākumu izcīnot Svitoļinai. Tādējādi ukrainiete Itālijas galvaspilsētā uzvarējusi otro gadu pēc kārtas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi