Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Ostapenko piedzīvo zaudējumu Adelaidas WTA 500 turnīra otrajā kārtā

Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko ceturtdien sezonas pirmā turnīra Adelaidas WTA 500 otrās kārtas jeb astotdaļfināla mačā divos setos piekāpās Rumānijas tenisistei Irinai Kamēlijai Begu.

Ostapenko, kura turnīrā bija izlikta ar septīto numuru, bet WTA rangā ieņem 18.pozīciju atzina rumānietes pārākumu ar 3-6, 0-6.

Pirmā seta sākumā Latvijas tenisiste panāca 3-1 savā labā, taču turpinājumā nespēja uzvarēt nevienā geimā un cieta sakāvi pret ranga 34.numuru vienā stundā un 13 minūtēs.

Latvijas tenisiste pieļāva 41 nepiespiesto kļūdu, bet Begu tādas bija vien 12. Ostapenko spēja izmantot vienu no divām breikbumbām, bet rumāniete sešas no 14, kamēr kopumā Latvijas spēlētāja uzvarēja 37 izspēlēs, bet Begu - 68.

Jau  vēstīts, ka pirmās kārtas mačā Latvijas pārstāve ar 6-1, 6-3 apspēlēja čehieti Karolīnu Plīškovu (WTA 31.), kamēr rumāniete ar 3-6, 7-6 (10:5), 6-1 bija pārāka pār ASV tenisisti Šelbiju Rodžersu (WTA 47.).

Par otrās kārtas sasniegšānu Ostapenko nopelnīja 55 punktus WTA rangā.

Kopā ar savu pastāvīgo pārinieci ukrainieti Ludmilu Kičenoku Ostapenko startē arī dubultspēlēs. Latvijas/Ukrainas duets, kas turnīrā izlikts ar otro numuru, pirmajā kārtā bija brīvs no spēlēm, bet otrajā uzvarēja amerikānietes Keitlinu Kristiānu un Sabrinu Santamariju, sasniedzot ceturtdaļfinālu.

Pamatturnīrs Adelaidā sākās jau svētdien.

Iepriekšējais turnīrs vienspēlē Ostapenko bija oktobrī Gvadalaharas "WTA 1000" turnīrs Meksikā, kurā viņa tika līdz trešajai kārtai.

Turnīrs Adelaidā norisinās ārā uz cietā seguma kortiem. Turpat Adeilaidā nākamnedēļ norisināsies vēl viens "WTA 500" turnīrs, bet Oklendā un Hobārtā šajās nedēļās tiek aizvadītas "WTA 250" sacensības. No 16. līdz 19.janvārim Melburnā norisināsies sezonas pirmais "Grand Slam" turnīrs - Austrālijas atklātais čempionāts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi