Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Ostapenko pirmo reizi WTA ranga pieciniekā

Latvijas tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko pirmdien publicētajā WTA rangā ieņems piekto vietu, kas būs tenisistes un valsts jauns rekords. No iekļūšanas pirmajā pieciniekā Ostapenko varēja atturēt tikai Venusa Viljamsa, kurai bija jāizcīna Indianvelsas WTA Premier turnīra tituls, taču viņa piektdien apstājās šo sacensību pusfinālā, ar rezultātu 6-4, 4-6, 5-7 zaudējot talantīgajai krievietei Darjai Kasatkinai.

Pašlaik 37 gadus vecā Viljamsa ir planētas astotā rakete, kamēr divdesmitgadīgā Kasatkina WTA rangā atrodama 19.pocīcijā.

Kasatkina finālā spēkosies ar japānieti Naomi Osaku, kura WTA rangā ir 48. pozīcijā. Arī Osaka izcīnīja negaidītu uzvaru, pusfinālā ar rezultātu 6-3, 6-0 sagraujot planētas pirmo raketi Simonu Halepu no Rumānijas.

Kasatkinai šis būs ceturtais WTA turnīru fināls karjerā. Pērn viņa uzvarēja Čārlstonas WTA Premier turnīrā. Savukārt Osakai šis būs otrais WTA fināls karjerā, Japānas tenisistei cenšoties tikt pie pirmā titula.

Kā vēstīts, Ostapenko Indianvelsas turnīrā nepārvarēja trešo kārtu, kamēr Latvijas otrā rakete Anastasija Sevastova apstājās astotdaļfinālā, piekāpdamās Venusai Viljamsai.

Pagājušā gada Francijas atklātā čempionāta uzvarētāja Ostapenko uz pasaules ranga sesto vietu pakāpās janvāra vidū, sasniedzot jaunu karjeras rekordu. Vēl septembrī viņa kļuva par pirmo Latvijas tenisisti dāmu vienspēļu ranga desmitniekā, bet turpinājumā viņa pakāpeniski savas pozīcijas uzlaboja. 2014. gadā ATP ranga desmitniekā dažas nedēļas atradās arī Ernests Gulbis.

Top komentāri

Gerda
G
Latvijas vadiba, politiki i rik nomakti ar kompleksiem, k aslapin abikses par katru nieka zinu ar otrskirigiem sportistiem, jo Latvijas vadiba, politki, prezidenti, ministri, ieredni, deputati 27 gadu sir zagusi, laupijusi un valsti novedusi bankrota, bet latviesu tautu nabadziba, 800 000 iedzivotaju ir aizmukusi no Latvijas, bet tiek sniegta meliga informacija, ka Latvija it ka dzivojot 1 900 000 iedzivotaju, kaut gan reali Latvija labi ja dzivo vairs 1 200 000 iedzivotaju, visas pilsetas ir pustuksas, lauki, lielaka dala ir tuksi.....
hihi
h
Visu laiku zaudē, bet tiek pieciniekā? Nenosmieties...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi