Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ostapenko trenē fizisko sagatavotību un gaida tenisa kalendāra apstiprināšanu

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko šobrīd uzsvaru liek uz fizisko sagatavotību un par dalību turnīros lems, kad Sieviešu tenisa asociācija (WTA) apstiprinās provizorisko kalendāru, piektdien sarunā ar aģentūru LETA pavēstīja sportistes menedžeris Edgars Buļs.

Kaut arī Sieviešu Tenisa asociācija (WTA) paziņojusi par WTA tūres atsākšanos 3.augustā Itālijas pilsētā Palermo, bet US Open rīkotāji pasludinājuši, ka turnīrs, kā plānots, Ņujorkā sāksies 31.augustā, viss nav tik vienkārši, saka Buļs.

"Tas ir tikai provizoriskais plāns. Vai tā notiks, to mēs redzēsim nedaudz vēlāk. Šis plāns WTA vēl ir jāapstiprina," menedžeris, vaicāts par sportistes plāniem, saka. "Tāpēc arī Ostapenko turnīru plāna pašlaik vēl nav."

"Šobrīd Aļona uzsvaru liek uz fizisko sagatavotību un individuālajiem treniņiem," saka Buļs, piebilstot, ka tāpēc šobrīd neesot nepieciešama arī trenere.

Visticamāk šosezon sportistei būs nepieciešams cits treneris, jo, kā zināms, maijā Ostapenko trenere francūziete Mariona Bartoli un beļģu futbolists Jajā Bumedins paziņoja par sava pirmā bērna gaidībām.

Sadarbība ar Bartoli izvērtās ārkārtīgi auglība, jo pēc kopdarba uzsākšanas pagājušā gada oktobrī Ostapenko, kura iesaldētajā pasaules rangā ieņem 41.vietu, iekļuva finālā Austrijas pilsētā Lincā notiekošajā turnīrā un uzvarēja Luksemburgas Open sacensībās.

Šogad gan turnīrs Luksemburgā, kā jau ziņots, nenotiks, un Latvijas pirmajai raketei nebūs iespējas aizstāvēt savu titulu, jo Covid-19 pandēmijas dēļ 5.jūnijā tika paziņots par sacensību pārcelšanu uz 2021.gadu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi