Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ostapenko WTA rangā nemaina savu pozīciju; vairākas citas latvietes pakāpjas

Latvijas vadošā tenisiste Aļona Ostapenko Sieviešu Tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā nemaina savu pozīciju un šonedēļ ieņem 13.vietu.

Ostapenko pagājušajā otrdienā piedzīvoja zaudējumu Romas "WTA 1000" sērijas turnīra pirmajā kārtā. Šonedēļ viņai nav plānota dalība nevienā turnīrā, bet jau nākamnedēļ sāksies Francijas atklātais čempionāts.

2022.gada sezonā Ostapenko ir 13.vietā.

Latvijas otrā rakete Anastasija Sevastova, kura nolēmusi ieturēt pauzi profesionālajā tenisā, zaudējusi vēl 39 pozīcijas un ir 199.vietā.

Daniela Vismane rangā pakāpusies par 28 vietām un šajā nedēļā ir 228.pozīcijā, divas pozīcijas atguvusi Diāna Marcinkēviča (293.), kamēr par astoņām vietām zemāk nekā iepriekšējā rangā ir Kamilla Bartone (372.). Darja Semeņistaja atguvusi 13 pozīcijas (389.), Anna Ozerova atkāpusies par 14 vietām (978.), par četrām vietām pakāpusies Patrīcija Špaka (1099.), Margaritai Ignatjevai ieguvusi 33 pozīcijas (1253.), bet Līga Dekmeijere savu vietu nemaina (1322.).

WTA ranga līderes godā joprojām ir poliete Iga Švjonteka, otro vietu ieņem čehiete Barbora Krejčīkova, trešā ir spāniete Paula Badosa, ceturtā ir grieķiete Marija Sakari, piektā - igauniete Anete Kontaveita. Uz sesto vietu pakāpusies tunisiete Onsa Žabēra, vienas pozīcijas kāpums ir baltkrievietei Arinai Sabaļenkai, divas vietas zaudējusi čehiete Karolīna Plīškova un arī šonedēļ desmitnieku noslēdz amerikāniete Deniela Kolinsa un spāniete Garvinje Mugurusa.

Aizvadītajā nedēļā Romas "WTA 1000" turnīrā uzvarēja Švjonteka, izcīnot piekto titulu pēc kārtas.

Dubultspēļu rangā Ostapenko zaudējusi divas pozīcijas un ieņem 30.vietu, Vismane pakāpusies par vienu vietu un ieņem 220.pozīciju, bet Marcinkēviča savu vietu nemaina (225.). Četras pozīcijas ieguvusi Bartone (351.), 38 vietu kāpums ir Semiņistajai (466.), Špaka atguvusi četras vietas (1057.), Dekmeijere uzlabojusi savu pozīciju par sešām vietām (1058.), kamēr Ignatjeva atguvusi piecas pozīcijas (1111.). Vēl Sevastova pakāpusies par divām vietām augstāk (1376.), Ozerova  savu pozīciju nemaina (1463.), bet Sabīne Rutlauka zaudējusi vēl divas vietas (1711.).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi